Verkkokaupan toimitukset

Nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista
Voit noutaa tilauksesi Postin palvelupisteestä tai pakettiautomaatista. Lähetämme kotimaan paketit Postin Economy-palvelulla. Jos tilaus mahtuu kirjeeseen, lähetämme sen suoraan kirjeenä, jossa on mukana seurantatunnus. Paketit toimitamme joko Postiin tai pakettiautomaattiin, valintasi mukaan.
Voit seurata lähetyksen etenemistä lähetystunnuksen avulla. Saat tunnuksen sähköpostiisi samalla hetkellä, kun tilauksesi on lähtenyt meiltä kuljetukseen. Pakettiautomaattiin ei voida lähettää mitoiltaan yli 60 cm x 36 cm x 60 cm suurempia, ja/tai yli 25 kg painavia paketteja. Mikäli pakettiautomaatti-tilauksesi ei mahdu pakettiin, pyrimme lähettämään tilauksen useassa paketissa. Jos tämä ei ole mahdollista, otamme yhteyttä. Jos pakettiautomaatti on täynnä paketin toimitushetkellä, voidaan paketti toimittaa lähimpään Postin toimipisteeseen. Posti lähettää tässä tapauksessa tekstiviesti-ilmoituksen asiasta.
Nouto World of TREn myymälästä
Sano meille hei ja nouda tilauksesi myymälästä. Palvelemme sinua mielellämme myös kasvokkain, joten voit halutessasi noutaa tilauksesi myös suoraan myymälästämme (Mikonkatu 6, 00100 Helsinki) myymälän aukioloaikoina. Lähetämme sinulle sähköpostitse noutoilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Tilaus on noudettavissa kahden viikon ajan ilmoituksesta.
Toimituskulut
Toimituskulut muodostuvat tuotteen painon ja koon mukaan. Edullisimmillaan toimitus maksaa sinulle 3.90 € ja kalleimmillaan Postin kotiintoimituksen verran.
Yli 120 € arvoiset kotimaan tilaukset toimitamme ilman toimitusmaksua. Ilmainen toimitus koskee myös kaikkia kalusteita ja valaisimia.
Ulkomaisissa tilauksissa käytämme maakohtaisia toimituskuluja paketille. Mikään postikulutarjous tai alennus ei koske ulkomaan lähetyksiä, ellei siitä tarjouksen yhteydessä ole toisin mainittu.
Toimituksen kesto
Pyrimme olemaan nopeita. Lähetämme tilauksesi 1-2 arkipäivässä, jonka jälkeen lähetys siirtyy eteenpäin Postille. Me haluamme, että saat tilauksesi nopeasti perille. Ole meihin yhteydessä, jos viivästyksiä ilmenee, niin teemme parhaamme asian selvittämiseksi.
Huomaathan, että jotkin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja näiden arvioitu toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä.
Tilaukset ulkomaille
Toimitamme tilauksia myös ulkomaille. Toimituskulut ovat maakohtaiset ja toimitukset kuljettaa DHL. Maksu ulkomaan tilauksissa tapahtuu PayPalin kautta tai luottokortilla.
Jos et pysty tilaamaan haluamaasi tuotetta ulkomaille, ole meihin yhteydessä.
Arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa EU:n ulkopuolelle lähtevistä tilauksista. Kohdemaa saattaa kuitenkin periä oman arvonlisäveron sekä mahdollisia tullimaksuja.
Ulkomaantilausten palautuksista aiheutuvista kuluista vastaa asiakas.