Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Toimitustavat ja -maksut

Toimitustavat ja -maksut

Toimitusmaksut

  • Nouto TRE Storesta 0 €
  • Postin noutopiste tai pakettiautomaatti 4.90 €
  • Matkahuollon pakettipiste 6.00 €
  • Kotiinkuljetus, valinnainen 15.00 €
  • Kotiinkuljetus, pakollinen (esim. isot kalusteet) 0 €
  • Ilmainen toimitus kaikille yli 120 €:n tilauksille Suomessa

Toimitusmaksut ovat samat tilauksen koosta riippumatta. Tilaus pyritään toimittamaan yhtenä toimituksena. Tilaus saattaa kuitenkin jakautua useampaan toimitukseen esimerkiksi tuotteiden saatavuudesta tai koosta johtuen. Huomioithan myös, että verkkokauppa sulkee pois ne toimitustapavaihtoehdot, joihin ei tilausta mittojen tai painon takia voida toimittaa. Suurikokoisille tuotteille saatamme tarjota vain kotiinkuljetusta.

Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero – muistathan kirjoittaa sen huolella. Kotiinkuljetuksissa Posti sopii vastaanottajan kanssa tarkan toimitusajan. Noutopistetoimituksissa ja myymälänoudoissa saapumisilmoitus lähetetään vastaanottajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiin.

Ulkomaan tilauksissa käytämme maakohtaisia toimituskuluja. Mikään postikulutarjous tai alennus ei koske ulkomaan lähetyksiä, ellei siitä tarjouksen yhteydessä ole toisin mainittu.

Toimitustavat

Voit tilausta tehdessäsi itse valita noutopisteen, josta mieluiten haet pakettisi. Siirryttyäsi kassalle sinulle näytetään automaattisesti lähimmät noutopisteet. Noutopisteen vaihtaminen tilaukselle jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Lähetämme kaikki paketit seurantatunnuksilla. Voit milloin tahansa seurata toimituksen tilaa netissä tilauksesi seurantatunnuksen avulla. Pakettisi seurantatunnuksen näet toimitusvahvistuksesta, jonka saat sähköpostitse, kun pakettisi on lähtenyt meiltä.

Isot kalusteet kuten sohvat, nojatuolit, lipastot ja pöydät toimitetaan aina kotiisi.

Toimitus Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin

Lähetys toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kotipostisi sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Saapumisilmoitus lähetetään puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilauksen teon yhteydessä. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Mikäli et tämän ajan kuluessa ole noutanut pakettia, se palautuu takaisin World of TRE:lle.

Mikäli lähetys on liian suuri Postin pakettiautomaattiin tai automaatti on täynnä, lähetys toimitetaan Postiin, joka on lähinnä automaattia. Jos paketti on ohjattu Postin paketinohjauspalvelulla automaattiin, johon se ei mahdu, toimitetaan paketti alkuperäisen toimitusosoitteen mukaiseen Postiin. Saapumisilmoituksessa on tällöin tieto, mistä paketin voi noutaa. Pakettiautomaattiin mahtuvan paketin maksimikoko on 60 cm x 36 cm x 60 cm.

Esitä lähetyksen seurantakoodi ja henkilöllisyystodistuksesi noutaessasi tilauksesi Postin noutopisteestä.

Toimitus Matkahuollon pakettipisteeseen

Voit tilausta tehdessäsi valita tilauksesi noudettavaksi haluamastasi Matkahuollon pakettipisteestä. Oletusnoutopiste on yleensä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Tilausten noutoaika on 14 vuorokautta lähetyksen saapumisesta pakettipisteeseen noudettavaksi.

Esitä henkilöllisyystodistuksesi noutaessasi tilauksesi Matkahuollon pakettipisteestä. Jos noudat paketin tilaajan puolesta, tarvitset myös valtakirjan.

Kotiinkuljetus

Voit valita kotiinkuljetuksen kaikille tilaamillesi tuotteille. Joillain tuotteilla (esim. isot kalusteet) ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus, eikä niitä voi tilata Postista noudettavaksi.

Mikäli valitset tuotteillesi kotiinkuljetuksen, kirjoita huolellisesti tilaukselle puhelinnumero, johon Posti voi ottaa yhteyttä kotiinkuljetuksen ajankohdasta sopimiseen. Jakelu tapahtuu taajama-alueilla ma–pe klo 9–21, muualla maassa pääsääntöisesti klo 9–14.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen niin palvelu ei koske palautuksia. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote postiin tai omatoimisesti sopia Postin kanssa tuotteen noudosta (maksullinen). Postin kotiinkuljetuspalvelu sisältää jakelun osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen vastaanottajan huoneistoon asti, asunnon ulko-oven välittömään läheisyyteen. Kohteeseen tulee olla esteetön pääsy, jotta tilaus voidaan toimittaa perille asti.

Nouto TRE Storesta, Mikonkatu 6 Helsinki

Voit noutaa verkkokaupan tilauksesi myös TRE Storesta Mikonkadulta. Saat ilmoituksen, kun tilaus on valmiina. Tilauksen noutavan henkilön tulee todistaa henkilöllisyytensä. Tilausta säilytetään noutopaikassa 14 päivää siitä, kun olemme lähettäneet tekstiviestin tilauksen saapumisesta. Mikäli tilausta ei ole noudettu määräajassa, katsotaan asiakkaan peruuttaneen sopimuksen. Nouto on maksuton.

Toimituksen kesto

Haluamme tarjota nopeat toimitukset. Tavallisesti tilauksen käsittely kestää 1-2 arkipäivää ja toimittaminen 1-3 arkipäivää. Saat toimitusvahvistuksen, kun pakettisi lähtee meiltä.

Huomaathan, että jotkin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja näiden arvioitu toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä. Tilaustuotteiden kohdalla vahvistamme toimitusajan sähköpostitse muutaman päivän kuluttua tilauksestasi.

Toimittamaton paketti

Jos pakettisi ei ole saapunut, vaikka tilauksesta on jo useita päiviä, on mahdollista, että tilauksesi on toimitettu, mutta et ole saanut saapumisilmoitusta. Mikäli pakettisi on seurantapalvelun mukaan toimitettu valitsemaasi noutopaikkaan, voit tiedustella pakettia suoraan sieltä.

Jos toimitus on viivästynyt huomattavasti tai paketti ei ole saapunut noutopisteeseen, olethan meihin yhteydessä – teemme parhaamme asian selvittämiseksi.

Jos jokin tilauksesi sisältämistä tuotteista on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme pikimmiten.

Toimitukset ulkomaille

Toimitamme tilauksia myös ulkomaille. Toimituskulut ovat maakohtaiset ja toimitukset kuljettaa DHL. Maksu tapahtuu PayPalin kautta tai luottokortilla. Jos et pysty tilaamaan haluamaasi tuotetta ulkomaille, olethan meihin yhteydessä.

Arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa EU:n ulkopuolelle lähtevistä tilauksista. Kohdemaa saattaa kuitenkin periä oman arvonlisäveron sekä mahdollisia tullimaksuja.

Ulkomaantilausten palautusten kuluista vastaa asiakas.