Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Toimitus

Toimituksen seuranta

Lähetämme kotimaan paketit Postin Economy-palvelulla. Kaikki tilaukset ovat seurantatunnuksilla. Voit milloin tahansa seurata toimituksen tilaa netissä tilauksesi seurantatunnuksen avulla. Pakettisi seurantatunnuksen näet toimitusvahvistuksesta, jonka saat sähköpostitse, kun pakettisi on lähtenyt meiltä.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat samat tilauksen koosta riippumatta.

 • Nouto Mikonkadun myymälästä 0 €
 • Kirje seurannalla 4.90 €
 • Postipaketti 4.90 €
 • SmartPOST 4.90 €
 • Postin Kotipaketti 15 €
 • Ilmainen toimitus kaikille yli 120 €:n tilauksille Suomessa

  Ulkomaan tilauksissa käytämme maakohtaisia toimituskuluja. Mikään postikulutarjous tai alennus ei koske ulkomaan lähetyksiä, ellei siitä tarjouksen yhteydessä ole toisin mainittu.

  Toimituksen kesto

  Haluamme tarjota nopeat toimitukset. Tavallisesti tilauksen käsittely kestää 1-2 arkipäivää ja toimittaminen 2-3 arkipäivää. Saat toimitusvahvistuksen sähköpostitse, kun pakettisi lähtee meiltä. 

  Huomaathan, että jotkin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja näiden arvioitu toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä. Tilaustuotteiden kohdalla vahvistamme toimitusajan sähköpostitse muutaman päivän kuluttua tilauksestasi. 

  Noutopisteen valinta ja paketin säilytys

  Voit tilausta tehdessäsi itse valita noutopisteen, josta mieluiten haet pakettisi. Siirryttyäsi kassalle sinulle näytetään automaattisesti kaksi toimitusosoitettasi lähinnä sijaitsevaa noutopistettä. Noutopisteen vaihtaminen tilaukselle jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

  Tilaustasi säilytetään 7 päivää sen saapumisesta. Mikäli et tämän ajan kuluessa ole noutanut pakettiasi, se palautuu takaisin World of TRE:lle.

  Isot kalusteet kuten sohvat, nojatuolit, lipastot ja pöydät toimitetaan aina kotiisi. Toimitus on ilmainen.

  Paketin toimitus

  • Nouto World of TRE -myymälästä

  Sano meille hei ja nouda tilauksesi myymälän aukioloaikoina osoitteessa Mikonkatu 6, 00100 Helsinki. Lähetämme sinulle sähköpostitse noutoilmoituksen, kun tilaus on noudettavissa. Tilaus on noudettava kahden viikon aikana ilmoituksesta.

  • Postin palvelupiste tai SmartPOST-pakettiautomaatti

  Tilauksesi toimitetaan Postin palvelupisteeseen tai SmartPOST-pakettiautomaattiin – valintasi mukaan. Jos tilaus mahtuu kirjeeseen, lähetämme sen suoraan kirjeenä, jossa on mukana seurantatunnus. Voit valita lähinnä kotiasi sijaitsevan pisteen tai poimia pakettisi vaikkapa työmatkasi varrella sijaitsevasta noutopisteestä. Joustavien aukioloaikojen ansiosta voit hakea pakettisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

  Pakettiautomaattiin ei voida lähettää mitoiltaan yli 60 cm x 36 cm x 60 cm suurempia, ja/tai yli 25 kg painavia paketteja. Mikäli pakettiautomaatti-tilauksesi ei mahdu pakettiin, pyrimme lähettämään tilauksen useassa paketissa. Jos tämä ei ole mahdollista, otamme yhteyttä. Jos pakettiautomaatti on täynnä paketin toimitushetkellä, voidaan paketti toimittaa lähimpään Postin toimipisteeseen. Posti lähettää tässä tapauksessa tekstiviesti-ilmoituksen asiasta.

  Toimittamaton paketti

  Jos pakettisi ei ole saapunut, vaikka tilauksesta on jo useita päiviä, on mahdollista, että tilauksesi on toimitettu, mutta et ole saanut saapumisilmoitusta. Mikäli pakettisi on seurantapalvelun mukaan toimitettu valitsemaasi Postin toimipaikkaan, voit tiedustella pakettia suoraan sieltä. 

  Jos toimitus on viivästynyt huomattavasti tai paketti ei ole saapunut noutopisteeseen, olethan meihin yhteydessä – teemme parhaamme asian selvittämiseksi.

  Jos jokin tilauksesi sisältämistä tuotteista on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme pikimmiten.

  Toimitukset ulkomaille

  Toimitamme tilauksia myös ulkomaille. Toimituskulut ovat maakohtaiset ja toimitukset kuljettaa DHL. Maksu tapahtuu PayPalin kautta tai luottokortilla. Jos et pysty tilaamaan haluamaasi tuotetta ulkomaille, olethan meihin yhteydessä.

  Arvonlisäveroa ei tarvitse maksaa EU:n ulkopuolelle lähtevistä tilauksista. Kohdemaa saattaa kuitenkin periä oman arvonlisäveron sekä mahdollisia tullimaksuja.

  Ulkomaantilausten palautusten kuluista vastaa asiakas.