Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Palautus

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen tai haluat sen vaihtaa, niin sehän onnistuu!

Palauttaminen on sinulle maksutonta.

Peruutusoikeus

Voit palauttaa tilauksesi tai osan siitä 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, mikäli tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on World of TRE:llä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka.

Vuodevaatteet (lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet) ovat hygieniatuotteita ja ne tulee palauttaa avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissa. Tuotteita, joiden sinetit on rikottu, ei voida palauttaa terveydensuojelu- tai hygieniasyistä (alusvaatteet, kosmetiikka, uima-asut).

Ilmoita palautuksesta ja palauta ilman kuluja

Ole ystävällinen ja kerro meille etukäteen palautuksesta. Lähetä lyhyt sähköposti osoitteeseen info@worldoftre.com.

  • Palautus Postin tai SmartPOST-automaatin kautta

Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja laita se paketin mukaan. Pakkaa tuote huolellisesti ja vie paketti Postiin. Kerro, että kyseessä on World of TRE:n asiakaspalautus ja käytä sopimusnumeroa 646043. Palautusosoite on World of TRE, Mikonkatu 6 00100 Helsinki. Jos tilasit toimituksen SmartPOST-pakettiautomaattiin ja säilytit noutokoodin, voit tehdä palautuksen samasta automaatista. Noudata vain näytön ohjeita. Palautus pakettiautomaatin kautta on voimassa 14 vuorokautta toimituksesta.

Huomioi, että palautukset kulkevat kakkosluokan postina. Pahimpina ruuhka-aikoina palautuksen vastaanotto ja sen käsittely voi venyä.

Voit aina palauttaa verkkokaupastamme tekemäsi ja maksamasi ostoksen myös TRE Storeen. Ota mukaan tilauksen mukana tullut kuitti sekä palautusilmoitus.

Tilauksen hyvittäminen

World of TRE hyvittää asiakkaalle tilauksen tai palautettujen tuotteiden arvon sitä maksutapaa käyttäen, jota tilauksella on käytetty.

Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun. Toimitusmaksu lisätään asiakkaan kuluksi, jos vain osa tuotteista palautetaan (ja tilauksen arvo ei ylitä ilmaisen toimituksen rajaa eli 120€). Käsittelemme palautuksen viivytyksettä ja kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa.

Jos asiakas peruuttaa tuotteen tilauksen, tuotteesta hyvitetään asiakkaan maksama hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut.

Noutamaton paketti

Huomioithan, että ostetun tavaran noutamatta jättäminen ei ole pätevä lainmukainen peruutus. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 15 €:n maksun.

Vahingoittunut tuote

Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä tiedot meille info@worldoftre.com osoitteeseen.

Väärä tai viallinen tuote

Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, olemme siitä todella pahoillamme ja haluamme hoitaa asian heti kuntoon! Ole siis meihin yhteydessä joko sähköpostitse info@worldoftre.com tai puhelimitse +358 29 1700 430 (ma-pe 10-19).