Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Palautus

Palautus

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen tai haluat sen vaihtaa, niin sehän onnistuu! Palauttaminen on sinulle maksutonta. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ja tehdä ostopäätös. Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen toiseen, palauta aiemmin tilaamasi tuote ja tee uusi tilaus.

Tilauksen palauttaminen

Voit palauttaa tilauksesi tai osan siitä 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta, mikäli tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on World of TRE:llä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka. Muistathan palauttaa kaikki osat, myös käyttöohjeet.

Vuodevaatteet (lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet) ovat hygieniatuotteita ja ne tulee palauttaa avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissa. Sinetöityjen tuotteiden (alusvaatteet, kosmetiikka, uima-asut) osalta palautusoikeus koskee vain avaamattomia pakkauksia. Eli tuotteita, joiden sinetti on avattu, ei voi palauttaa terveydellisistä tai hygieniasyistä.

Täytä palautusilmoitus ja palauta ilman kuluja

Täytä tuotteen mukana tullut palautusilmoitus ja liitä se palautettavan tuotteen mukaan pakettiin. Pakkaa tuote huolellisesti.

Liimaa palautuskuoreen tai palautettavan paketin päälle valmis osoitetarra, jonka sait lähetyksen mukana. Muista pyytää kuitti palautuksesta. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta, joten säilytä sitä vähintään 3 kuukautta

Palautusosoite: World of TRE, Mikonkatu 6, 00100 Helsinki
Postin sopimusnumero: 646043

Jos tilasit toimituksen Postin pakettiautomaattiin ja säilytit noutokoodin, voit tehdä palautuksen samasta automaatista. Noudata vain näytön ohjeita. Palautus pakettiautomaatin kautta on voimassa 14 vuorokautta toimituksesta.

Matkahuollon paketit voit palauttaa heidän pakettipisteeseen.

Huomioi, että palautukset kulkevat kakkosluokan postina. Pahimpina ruuhka-aikoina palautuksen vastaanotto ja sen käsittely voi venyä..

Voit aina palauttaa verkkokaupastamme tekemäsi ja maksamasi ostoksen myös TRE Storeen Mikonkadulla. Ota mukaan tilauksen mukana tullut kuitti sekä palautusilmoitus. Verkkokaupan tilauksen hyvittäminen tehdään erikseen käyttämäsi maksutavan mukaisesti.

Tilauksen hyvittäminen

World of TRE hyvittää asiakkaalle tilauksen tai palautettujen tuotteiden arvon sitä maksutapaa käyttäen, jota tilauksella on käytetty.

Mikäli palautat koko tilauksen, palautamme myös tilauksen toimitusmaksun. Toimitusmaksu lisätään asiakkaan kuluksi, jos vain osa tuotteista palautetaan (ja tilauksen arvo ei ylitä ilmaisen toimituksen rajaa eli 120 €). Käsittelemme palautuksen viivytyksettä ja kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa.

Jos asiakas peruuttaa tuotteen tilauksen, tuotteesta hyvitetään asiakkaan maksama hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut.

Noutamaton paketti

Huomioithan, että ostetun tavaran noutamatta jättäminen ei ole pätevä lainmukainen peruutus. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 15 €:n maksun.

Vahingoittunut tuote

Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä tiedot meille hello@worldoftre.com.

Väärä tai viallinen tuote

Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, olemme siitä todella pahoillamme ja haluamme hoitaa asian heti kuntoon! Ole siis meihin yhteydessä joko sähköpostitse hello@worldoftre.com tai puhelimitse +358 29 1700 430 (ma-pe 10-19).