Palauttaminen

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen tai haluat sen vaihtaa, niin sehän onnistuu! Tuotteilla on aina 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus (ei koske mittatilaustuotteita).
Palauttaminen on sinulle maksutonta!

Miten toimin kun haluan palauttaa tuotteen?
Meille on tärkeää, että ostoksesi tuovat sinulle iloa. Asiakkaillamme on aina Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli tuote ei vastaa odotuksiasi, voit palauttaa sen 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta mikäli tuote on käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella.

Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan käytetyn maksutavan mukaisesti joko pankkitilillesi tai luottokortillesi. Pakkaa tuote siis huolellisesti ja vie paketti lähimpään postitoimipaikkaan. Kerro, että kyseessä on World of Tre Oy:n asiakaspalautus ja käytä asiakaspalautuskoodia 646043. Hyvitys maksetaan sinulle heti, kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet palautetun tuotteen. Muistathan laittaa paketin mukaan myös mukana tulleen tilauskuitin, jotta näemme keneltä palautus on tullut!

Palautus on maksuton.

Mikäli mitään ongelmia ilmenee voit olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse info@worldoftre.com tai puhelimitse +358 29 1700 430 (ma-pe 9-17).

Miten toimin jos tuote on vahingoittunut?
Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä tiedot meille osoitteeseen info@worldoftre.com

Miten toimin jos tuote on väärä tai viallinen?
Joskus mekin mokaamme ja matkaan lähtee väärä tai viallinen tuote. Jos näin on päässyt tapahtumaan olemme siitä todella pahoillamme ja haluamme hoitaa asian heti kuntoon! Olethan siis meihin yhteydessä joko sähköpostitse info@worldoftre.com tai puhelimitse +358 29 1700 430 (ma-pe 9-17).