Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Meistä

Uskomme, että tekemällä hyviä valintoja, elät onnellisempaa arkea.

Olemme kansainvälistyvä yritys, joka myy pohjoismaiseen elämäntapaan sopivia design- ja lifestyle-tuotteita ja palveluita. Toisin sanoen, uskomme pohjoiseen hyvinvointiin ja onnellisuuteen, ja haluamme osaltamme tehdä maailmasta edes vähän paremman paikan tarjoamalla hyviä vaihtoehtoja.

Jotta hyvien valintojen tekeminen olisi helppoa, mallistomme on kuratoitu huolella, kriteereinä hyvä suunnittelu ja laatu, pitkäikäisyys, tuotannon läpinäkyvyys ja kauneus.  Monipuolisessa valikoimassamme on huolellisesti valikoitu kattaus muun muassa muotia, sisustustuotteita, kosmetiikkaa, kirjoja ja kalusteita. Myymme sekä arjen käyttöesineitä että uniikkia taidetta. Etsimme aktiivisesti uusia tuotteita, ja se näkyykin viikottain kasvavassa valikoimassamme.

Suurin osa TREssä myytävistä merkeistä on suomalaisia, mutta koska pyrimme löytämään valikoimaan maailman parhaat tuotteet mahdollisimman lähellä tuotettuna, tuotteita tulee myös esimerkiksi Virosta, Liettuasta, Tanskasta ja Ranskasta. Suomessa sijaitsevien pysyvien kauppojen ja kausittaisten pop-uppien sekä verkkokaupan lisäksi meillä on kauppa myös Japanissa.

Meillä on kunnianhimoinen tavoite tehdä suomalaisesta elämäntavasta kansainvälinen menestyskonsepti ja luoda monikanavainen vähittäiskauppa, joka vastaa nykykuluttajan vaatimuksiin ja ymmärtää kuluttajan muuttuvia tarpeita. Kuratoimalla erilaisiin lokaatioihin sopivat brändit ja tekemällä yhteistyötä paikallisten osaajien kanssa, voimme tarjota uniikin valikoiman tuotteita ja palveluita kuluttajille ja yrityksille. Yli 500 brändin portfoliolla olemme Suomen suurin alusta pohjoismaiselle designille ja lifestylelle.

"Haaveilen siitä, että tulevaisuudessa toimimme globaalisti niin Euroopassa, Aasiassa kuin Yhdysvalloissa ja verkkokauppamme toimii monipuolisena mediana, jolla on globaalisti kantava ääni puhua niistä asioista, jotka ovat meille tärkeitä: maailman parantaminen, tasa-arvo, onnellisuus, reilu meininki, kestävä kehitys, inspiraatio, sekä hyvä suunnittelu ja laatu." - Tanja Sipilä, perustaja ja toimitusjohtaja

Olemme osa We Speak Gay -yhteisöä. Meillä kaikki ihmiset voivat kokea olevansa tervetulleita ja arvostettuja. 

 

 

Tarinamme

 

TRE sai alkunsa, kun yli 20 vuotta suomalaista muotoilua laajasti tarjonnut Design Forum Shop sulki ovensa Helsingin Erottajankadulla syksyllä 2014. Designalalle ja kuluttajille tärkeä kauppa jätti suuren aukon. Design Forum Shopin taustalla vaikuttaneet designin konkarit Tanja Sipilä ja Teemu Suviala näkivät, että suomalainen elämäntapa ja muotoilu vastaavat hyvin nouseviin trendeihin vähittäiskaupassa ja kuluttamisessa. Halutaan kuluttaa fiksusti – panostaa laadukkaisiin tuotteisiin, joilla on tarina ja joiden arvot ovat linjassa omien elämänvalintojen kanssa. Konspeti oli kunnossa ja perustajatiimiin tuli mukaan myös sarjayrittäjä ja Made by Choice -kalusteyrityksen perustaja Lasse Laine.

Kauppa sai heti alkuvuodesta 2016 lanseerausuutisen julkistamisen myötä laajasti kannatusta ja tukea ammattikentältä ja mediasta. Vuoden aikana TRElle kasattiin kokenut tiimi rakentamaan yritystä, hankittiin tilat Helsingin keskustasta – niin läheltä Stokkaa kuin oli pokkaa – ja haettiin rahoitusta perustajilta ja sijoittajilta. Elokuussa 2016 pohjoismaisen lifestylen konseptikauppa TRE avasi ovensa Helsingin Mikonkadulla. Avajaisissa oli yli 700 iloista vierasta, ja palaute oli innostunutta ja kannustavaa.

 

Tarkoittaako TRE Tamperetta?

  

Alunperin nimi tuli yrityksen syntysijoilta, Kolmikulmasta (Trekanten) Helsingin Erottajalta, jossa Design Forum Shop sijaitsi. Nimi TRE kuvaa myös kolmea peruspilaria designmyymälän ytimessä: asiakas, kauppa ja tuottaja tasavertaisina toimijoina. Tuottajien kanssa tehtävään yhteistyöhön kuuluu jatkuva ja avoin kommunikaatio myymälän ja tuottajien välillä. Haluamme olla avoimia ja läpinäkyviä sekä asiakkaitamme että yhteistyöyrityksiämme kohtaan. Käymme keskustelua siitä, mitä ihmiset haluaisivat meiltä ostaa, ja miten myynnissä olevat tuotteet otetaan vastaan.


Mitä sloganimme
New Luxury, Nordic Happiness & Really Good Stuff tarkoittaa?

 

New Luxury = Uusi luksus on nouseva globaali kuluttamisen trendi, joka viittaa hyvään elämään ja inhimmillisyyteen. Elämä saa olla kaunista, saamme nauttia upeista esineistä, ilmaista itseämme, mutta se ei saisi tapahtua ympäristön, eläinten tai muiden ihmisten kustannukselle. Uusi luksus ei ole kallista ja saavuttamatonta kuten perinteinen luksus. Hyvä kahvi kiirreettömässä hetkessä, kauniista käsintehdystä kupista on uutta luksusta.

Nordic Happiness = Suomi on virallisesti maailman onnellisin maa. Onnellisuutemme perustuu mm. vapaisiin valintoihin, tasa-arvoon, koulutukseen, joka miehen oikeuksiin ja hyvään arkeen. Me keskitymme toiminnassamme siihen, miten onnellisuutta voi lisätä hyvän arjen ja hyvän omantunnon kautta.

Really Good Stuff = Hyvin suunnitellut tuotteet ovat esteettisesti ja toiminnallisesti tarkoituksenmukaisia, ne tukevat kestävää kehitystä ja niiden prosessit ovat läpinäkyviä. Tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa ja käyttöä.