Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Maksaminen

Maksuvaihtoehdot

Verkkokaupassamme ovat käytössä seuraavat maksutavat:

Maksukortti

Voit maksaa kätevästi ja turvallisesti luottokortilla. Hyväksymme seuraavat maksukortit: Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, Maestro, JCB ja Visa Electron -kortit. Maksaminen tapahtuu kumppanimme Paytrailin kautta, joten maksun saajana näkyy Paytrail. Jos palautat tuotteita tilaukselta, summa hyvitetään suoraan maksukorttitilillesi.

Paypal

Paypal-maksujärjestelmän avulla voit tehdä ostoksia myös ilman luottokorttia. Kun valitset maksutavaksi PayPal-maksun, sinut ohjataan tilaustapahtuman lopuksi suoraan PayPaliin. Jos olet jo PayPal-asiakas, voit kirjautua sisään käyttäjätunnuksillasi ja vahvistaa maksun. Jos olet uusi asiakas PayPalissa, voit avata itsellesi PayPal-tilin ja vahvistaa maksun sen jälkeen. > tarkista tämä! Paypalin käyttö maksutapana edellyttää oman Paypal-tilin luomista.

Tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi, kun maksusuorituksesi on kirjautunut meille. Maksun kirjauduttua saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos palautat tuotteita PayPalin kautta maksamaltasi tilaukselta, hyvitämme summan suoraan PayPal-tilillesi.

Verkkopankkimaksu

Voit maksaa tilauksesi myös suoraan tililtäsi omassa verkkopankissasi. Verkkopankissa maksaminen onnistuu henkilökohtaisilla pankkitunnuksilla, joiden myöntäjä on jokin seuraavista pankeista: Aktia, Nordea, Osuuspankki, Säästöpankki, oma Säästöpankki, Paikallisosuuspankki, S-pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken tai Danske Bank. Verkkopankkimaksut tapahtuvat turvallisesti kumppanimme Paytrailin kautta. Maksun saajana näkyy Paytrail, ja World of TRE Oy Ltd mainitaan maksun viestikentässä.

Lähetettyäsi tilauksen ohjaudut valitsemasi pankin sivuille, jolloin voit kirjautua sisään henkilökohtaisilla pankkitunnuksillasi ja vahvistaa maksun. On tärkeää, että palaat pankin sivuilta takaisin verkkokauppaamme, jotta tilauksesi ja maksusi rekisteröityvät varmasti. Saat tilausvahvistuksen sähköpostitse, kun maksusi on kirjautunut suoritetuksi, ja tilauksesi siirtyy käsiteltäväksi.

Jos palautat tuotteita tilauksesta, jonka maksoit verkkopankkimaksuna, saat Paytraililta sähköpostin tilitietojen antamista varten.

Klarna

Käytettävissäsi on myös Klarnan osamaksu ja lasku. Klarnalla maksaminen on turvallista ja helppoa:

  • Saat tilaamasi tuotteet aina ennen kuin maksat niitä
  • Maksuaika on 14 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukortin tietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Klarna lasku

Valittaessa Klarna Lasku maksutavaksi maksetaan tilaus toimituksen jälkeen postitetulla laskulla, jossa korotonta maksuaikaa on 14 vuorokautta. Tilatut tuotteet toimitetaan asiakkaalle ennen kuin asiakas on maksanut ne. Klarna Laskun laskutuslisä on 5.00 €.

Mikäli asiakkaan maksu myöhästyy, lisätään laskun loppusummaan muistutusmaksusta veloitettava 5.00 € sekä viitekoron korkolain mukaisesti. Klarna tarkistaa ostohetkellä asiakkaan luottokelpoisuuden, mikä joissain tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Klarna Laskulla maksettava tilaus toimitetaan ainoastaan asiakkaan Väestörekisteristä ilmenevään osoitteeseen.

Klarna Laskun luotonantaja on Klarna AB (556737-0431). World of TRE Oy Ltd varaa oikeuden evätä tilauksen tai luoton tarvittaessa. Laskuihin ja osamaksuihin liittyvissä kysymyksissä asiakas voi olla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun osoitteessa https://www.klarna.com/fi/tuki

Klarna Tili

Klarna Tilin voi valita maksutavaksi, kun ostosten yhteismäärä on vähintään 100 euroa. Klarna Tilin maksut voi suorittaa osissa ja tilatut tuotteet toimitetaan ennen niiden maksamista. Klarna Oy avaa asiakkaalle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti. Tiliä voi lyhentää itse valituissa kuukausierissä, kuitenkin vähintään 8.95 € tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi.

Kaikki Klarna Tilillä maksetut ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle myös silloin, kun Klarna Tili valitaan maksutavaksi muissa verkkokaupoissa asioidessa. Asiakas saa siten kuukausittain vain yhden laskun, jossa on tilausmäärästä huolimatta vain yksi laskutuslisä. Klarna Tilin tili sulkeutuu automaattisesti, kun asiakas on maksanut laskun loppusumman kokonaisuudessaan.

Ostosten hyväksymiseksi asiakkaan tulee antaa ostoskorissa henkilötunnus ja väestörekisteriin ilmoitettu osoite. Tilauksen hyväksymistä koskeva päätös annetaan välittömästi tilauksen vahvistamisen jälkeen. Klarna Tilillä maksettava tilaus toimitetaan ainoastaan asiakkaan Väestörekisteristä ilmenevään osoitteeseen.

Klarna Tilin luotonantaja on Klarna AB (556737-0431). World of TRE Oy Ltd varaa oikeuden evätä tilauksen tai luoton tarvittaessa. Laskuihin ja osamaksuihin liittyvissä kysymyksissä asiakas voi olla yhteydessä Klarnan asiakaspalveluun osoitteessa https://www.klarna.com/fi/tuki

Lue lisää Klarnalla maksamisesta täältä.

Collector

Voit Paytrailin kautta valita maksutavaksi myös Collectorin  laskun tai osamaksun. Collector-laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 5000 euroon asti. Laskusopimus tehdään asiakkaan ja Paytrailin välillä.

MobilePay

MobilePayllä voit maksaa verkkokaupassamme nopeasti ilman että syötät erikseen korttitietojasi tai verkkopankkitunnuksia. Valitse maksutavaksi MobilePay, kirjoita avautuvaan kenttään puhelinnumerosi ja hyväksy maksu MobilePayssä puhelimellasi. Muista aktivoida verkkomaksaminen MobilePayssä ennen ensimmäistä ostosta!

MobilePayn normaalit käyttörajat eivät ole voimassa verkkokaupoissa. Voit siis tehdä ostoksia maksukorttisi käyttörajojen mukaisesti.​