Info

Pikalinkit

>> Toimitukset Suomeen
>> Toimitukset ulkomaille
>> Yleistä toimituksista
>> Tuotteiden palautus
>> Maksutavat
>> TRE Klubben
>> Tietosuojakäytäntö
>> Käyttäjäehdot

>> YhteystiedotToimitukset Suomeen

Toimitusmaksut
   • Nouto TRE Storesta, Mikonkatu 6, Hki  0 €
   • Postin noutopiste tai pakettiautomaatti, 1–3 arkipäivää  4.90 €
   • Matkahuollon pakettipiste, 1–3 arkipäivää  6.00 €
   • Postin kotiinkuljetus, 1–3 arkipäivää 7.50 €

Postin noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin
Voit tilausta tehdessäsi itse valita noutopisteen, josta mieluiten haet pakettisi. Siirryttyäsi kassalle sinulle näytetään automaattisesti lähimmät noutopisteet. Noutopisteen vaihtaminen tilaukselle jälkikäteen ei valitettavasti ole mahdollista.

Lähetys toimitetaan valitsemaasi noutopisteeseen tai pakettiautomaattiin. Kotipostisi sijasta voit noutaa paketit helposti mistä tahansa sinulle sopivasta noutopisteestä tai pakettiautomaatista. Saapumisilmoitus lähetetään puhelinnumeroon, jonka olet antanut tilauksen teon yhteydessä. Lähetys on noudettavissa 7 vuorokauden ajan saapumisilmoituksesta. Mikäli et tämän ajan kuluessa ole noutanut pakettia, se palautuu takaisin World of TRE:lle.

Mikäli lähetys on liian suuri Postin pakettiautomaattiin tai automaatti on täynnä, lähetys toimitetaan Postiin, joka on lähinnä automaattia. Jos paketti on ohjattu Postin paketinohjauspalvelulla automaattiin, johon se ei mahdu, toimitetaan paketti alkuperäisen toimitusosoitteen mukaiseen Postiin. Saapumisilmoituksessa on tällöin tieto, mistä paketin voi noutaa. Pakettiautomaattiin mahtuvan paketin maksimikoko on 60 cm x 36 cm x 60 cm.

Esitä lähetyksen seurantakoodi ja henkilöllisyystodistuksesi noutaessasi tilauksesi Postin noutopisteestä.

Matkahuollon pakettipisteeseen
Voit tilausta tehdessäsi valita tilauksesi noudettavaksi haluamastasi Matkahuollon pakettipisteestä. Oletusnoutopiste on yleensä osoitetta lähinnä oleva Matkahuolto, K-Market, R-Kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Tilausten noutoaika on 14 vuorokautta lähetyksen saapumisesta pakettipisteeseen noudettavaksi.

Esitä henkilöllisyystodistuksesi noutaessasi tilauksesi Matkahuollon pakettipisteestä. Jos noudat paketin tilaajan puolesta, tarvitset myös valtakirjan.

Kotiinkuljetus
Voit valita kotiinkuljetuksen kaikille tilaamillesi tuotteille. Joillain tuotteilla (esim. isot kalusteet) ainoa toimitustapa on kotiinkuljetus, eikä niitä voi tilata Postista noudettavaksi.

Mikäli valitset tuotteillesi kotiinkuljetuksen, kirjoita huolellisesti tilaukselle puhelinnumero, johon Posti voi ottaa yhteyttä kotiinkuljetuksen ajankohdasta sopimiseen. Jakelu tapahtuu taajama-alueilla ma–pe klo 9–21, muualla maassa pääsääntöisesti klo 9–14.

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, toimituskuluja ei hyvitetä, vaikka palauttaisit tilauksen. Palvelu ei myöskään koske palautusten lähettämistä. Mahdollisessa palautustilanteessa asiakkaan tulee itse toimittaa tuote postiin tai omatoimisesti sopia Postin kanssa tuotteen noudosta (maksullinen). 

Postin kotiinkuljetuspalvelu sisältää jakelun osoitekortissa merkittyyn osoitteeseen vastaanottajan huoneistoon asti, asunnon ulko-oven välittömään läheisyyteen. Kohteeseen tulee olla esteetön pääsy, jotta tilaus voidaan toimittaa perille asti.

Kotiinkuljetus huonekaluille

Huonekalut ja muut suurikokoiset tuotteet (esim. sohvat) toimitetaan aina perille toimitusosoitteeseen. Ennen kotiinkuljetusta kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jotta sopivin jakeluajankohta voidaan määritellä. Kotimaan kuljetuksiin käytämme normaalisti Postia ja toimituksissa ulkomaille yhteistyökumppanimme on DB Schenker.

Nouto TRE Storesta, Mikonkatu 6 Helsinki
Voit noutaa verkkokaupan tilauksesi myös TRE Storesta Mikonkadulta. Saat ilmoituksen, kun tilaus on valmiina. Tilauksen noutavan henkilön tulee todistaa henkilöllisyytensä. Tilausta säilytetään noutopaikassa 14 päivää siitä, kun olemme lähettäneet tekstiviestin tilauksen saapumisesta. Mikäli tilausta ei ole noudettu määräajassa, katsotaan asiakkaan peruuttaneen sopimuksen. Nouto on maksuton.

 

Toimitukset ulkomaille

Toimitusmaksut

EU-maat

   • Posti Parcel Connect, 2–6 arkipäivää  10 €
   • DHL Express, 1–2 arkipäivää 20 €
   • DB Schenker, kotiinkuljetus (isot kalusteet) 75 €

EU-maat (Norja, Sveitsi)

   • DHL Express, 1–2 arkipäivää 25 €
   • DB Schenker, kotiinkuljetus (isot kalusteet) 75 €

Toimitus Euroopan ulkopuolelle

   • DHL Express, 1–2 arkipäivää 25 €
   • DB Schenker, kotiinkuljetus (isot kalusteet) 75 €

Huomaa, että tulleja, veroja ja välitysmaksuja voidaan soveltaa EU:n ulkopuolelle toimitettaviin tilauksiin ja ne peritään toimitusaikana. Tämä osa on asiakkaan vastuulla. 

Posti Parcel Connect (EUn sisäiset toimitukset)
EU:n sisäisissä toimituksissa voit valita Postin Parcel Connect palvelun, jolloin tilauksesi toimitetaan kotiovellesi tai noudettavaksi noutopisteestä kohdemaan totuttuun tapaan. Lähetyksen säilytysaika toimitusyrityksen tai noudettavaksi saapumisen jälkeen on 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautuu TRE:lle. Huomioithan, että ostetun tavaran noutamatta jättäminen ei ole pätevä lainmukainen peruutus. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 15 €:n maksun.
 
Tilauksen mukana toimitamme myös Parcel Return Connect -osoitekortin, jolla voit palauttaa lähetyksen toimittamalla paketin mihin tahansa noutopisteeseen.

Kuljetusajat Parcel Connect -paketeille:

Viro 1-2 työpäivää
Latvia 1-2 työpäivää
Liettua 2-3 työpäivää
Saksa 3-4 työpäivää
Ruotsi 2-4 työpäivää
Tanska 3-4 työpäivää
Alankomaat 4-5 työpäivää
Belgia 4-5 työpäivää
Itävalta 4-5 työpäivää
Puola 4-5 työpäivää
Tsekki 4-5 työpäivää
Iso-Britannia 4-6 työpäivää
Bulgaria 5-8 työpäivää
Luxemburg 4-5 työpäivää
Espanja 4-7 työpäivää
Portugali 5-8 työpäivää
Slovakia 4-5 työpäivää
Slovenia 4-6 työpäivää
Unkari 4-6 työpäivää


DHL Express Saver
Pikakuljetuksissa ja EUn ulkopuolelle lähtevissä toimituksissa käytämme DHL Express -palvelua. Isoimpiin kaupunkeihin toimitus kestää 1–2 arkipäivää. Harvemmin asutuille alueille toimituksen kesto saattaa olla 3+ arkipäivää. Nopeimmillaan voit saada tilauksesi jopa 24 tunnin kuluessa, mutta lopullisen toimituksen keston määrittävät tilausaika, viikonpäivä sekä asuinpaikkasi. 
 
Pikatoimituksia ei ole mahdollista toimittaa lauantaina, sunnuntaina tai pyhäpäivänä. Jos et ole kotona, kun lähetti on tuomassa pakettiasi, lähetti jättää ilmoituksen postilaatikkoosi, jotta voit pyytää uutta toimitusta. Jos paketin vastaanottaminen kotiosoitteessa on hankalaa, voit myös pyytää toimitusta työpaikallesi. Voit milloin tahansa tarkastella toimituksen tilaa toimitusvahvistuksessa olevan seurantalinkin avulla. 

Huomioithan, että kun valitset tuotteelle pikatoimituksen, toimituskuluja ei hyvitetä, vaikka palauttaisit tilauksen. 

Kotiinkuljetus huonekaluille

Huonekalut ja muut suurikokoiset tuotteet (esim. sohvat) toimitetaan aina perille toimitusosoitteeseen. Ennen kotiinkuljetusta kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, jotta sopivin jakeluajankohta voidaan määritellä. Toimituksissa ulkomaille yhteistyökumppanimme on DB Schenker.

Yleistä toimituksista

Tilauksen käsittely
Haluamme tarjota nopeat toimitukset. Tavallisesti tilauksen käsittely kestää korkeintaan yhden arkipäivän ja toimittaminen 1-3 arkipäivää. Saat toimitusvahvistuksen, kun pakettisi lähtee meiltä.

Huomaathan, että jotkin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja näiden arvioitu toimitusaika on määritelty tuotetietojen yhteydessä. Tilaustuotteiden kohdalla vahvistamme toimitusajan sähköpostitse muutaman päivän kuluttua tilauksestasi.

Toimitusmaksut ovat samat tilauksen koosta riippumatta. Tilaus pyritään toimittamaan yhtenä toimituksena. Tilaus saattaa kuitenkin jakautua useampaan toimitukseen esimerkiksi tuotteiden saatavuudesta tai koosta johtuen. Huomioithan myös, että verkkokauppa sulkee pois ne toimitusvaihtoehdot, joihin ei tilausta mittojen tai painon takia voida toimittaa. Suurikokoisille tuotteille saatamme tarjota vain kotiinkuljetusta.

Tilauksen yhteydessä tulee aina ilmoittaa vastaanottajan puhelinnumero – muistathan kirjoittaa sen huolella. Kotiinkuljetuksissa kuljetusyhtiö sopii vastaanottajan kanssa tarkan toimitusajan. Noutopistetoimituksissa ja myymälänoudoissa saapumisilmoitus lähetetään vastaanottajan ilmoittamaan puhelinnumeroon tai sähköpostiin.

Toimituksen seuranta
Lähetämme kaikki paketit seurantatunnuksilla. Voit milloin tahansa seurata toimituksen tilaa netissä tilauksesi seurantatunnuksen avulla. Pakettisi seurantatunnuksen näet toimitusvahvistuksesta, jonka saat sähköpostitse, kun pakettisi on lähtenyt meiltä.
Isot kalusteet kuten sohvat, nojatuolit, lipastot ja pöydät toimitetaan aina kotiisi.

Toimittamaton paketti
Jos pakettisi ei ole saapunut, vaikka tilauksesta on jo useita päiviä, on mahdollista, että tilauksesi on toimitettu, mutta et ole saanut saapumisilmoitusta. Mikäli pakettisi on seurantapalvelun mukaan toimitettu valitsemaasi noutopaikkaan, voit tiedustella pakettia suoraan sieltä. 

Jos toimitus on viivästynyt huomattavasti tai paketti ei ole saapunut noutopisteeseen, olethan meihin yhteydessä – teemme parhaamme asian selvittämiseksi. Tai jos jokin tilauksesi sisältämistä tuotteista on vahingoittunut kuljetuksessa, pyydämme sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme pikimmiten.

Noutamaton paketti

Huomioithan, että ostetun tavaran noutamatta jättäminen ei ole pätevä lainmukainen peruutus. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 15 €:n maksun.

Tuotteiden palauttaminen

Jos et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen ja haluat palauttaa sen, niin sehän onnistuu! Haluamme, että olet tyytyväinen ostoksiisi. Sinulla on 14 päivää aikaa tutustua tuotteisiin ostopäätöksen tekemiseksi. 

Tilauksen palauttaminen
Voit palauttaa tilauksesi tai osan siitä 14 päivän kuluessa vastaanottamisesta siinä kunnossa, jossa sen vastaanotit ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella. Tämä tarkoittaa, että tuote ei saa olla vahingoittunut, likaantunut, pesty, muutettu tai kulunut (muutoin kuin sovituksessa) ja etikettien ja merkkien tulee olla paikoillaan. Muistathan palauttaa kaikki osat mukaanlukien käyttöohjeet. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on World of TRE:llä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka. 

Tuotteet, joissa on sinetti, katsotaan käyttämättömäksi vain, jos sinetti on edelleen ehjä. Tuotteita, joiden sinetti on avattu, ei voi palauttaa terveydellisistä tai hygieniasyistä.

Täytä palautusilmoitus
Palauttaminen Suomesta ja ulkomailta on maksutonta ja helppoa.  Palauttaaksesi tuotteen täytä vain tuotteen mukana tullut palautusilmoitus ja laita se palautettavan tuotteen kanssa pakettiin. Pakkaa tuote huolellisesti, jotta se ei vaurioidu kuljetuksessa.

Liimaa palautuskuoreen tai palautettavan paketin päälle valmis pakettikortti, jonka sait lähetyksen mukana. Muista pyytää kuitti palautuksesta. Kuitti on tosite lähetyksen palauttamisesta, joten säilytä sitä vähintään 3 kuukautta. Mikäli olet hukannut mukana tulleen pakettikortin, olethan meihin yhteydessä palautuksen järjestämiseksi.

Palautusosoite: World of TRE, Mikonkatu 6, 00100 Helsinki
Postin sopimusnumero: 646043

Jos tilasit toimituksen Postin pakettiautomaattiin ja säilytit noutokoodin, voit tehdä palautuksen samasta automaatista. Palautus pakettiautomaatin kautta on voimassa 14 vuorokautta toimituksesta. Pakettiautomaatista ei enää saa erillistä kuittia palautuksesta.

Matkahuollon paketit voit palauttaa heidän pakettipisteeseensä.
Huomioithan, että palautukset kulkevat kakkosluokan postina. Pahimpina ruuhka-aikoina palautuksen vastaanotto ja sen käsittely voivat venyä.
Voit aina palauttaa verkkokaupastamme tekemäsi ja maksamasi ostoksen myös TRE Storeen Mikonkadulle. Ota tällöin mukaan tilauksen mukana tullut kuitti sekä palautusilmoitus. Verkkokaupan tilauksen hyvittäminen tehdään erikseen käyttämäsi maksutavan mukaisesti.

Tilauksen hyvittäminen

World of TRE hyvittää asiakkaalle tilauksen tai palautettujen tuotteiden arvon sitä maksutapaa käyttäen, jota tilauksella on käytetty. Jos asiakas peruuttaa tuotteen tilauksen, tuotteesta hyvitetään asiakkaan maksama hinta, vaikka tuotteen hinta olisi myöhemmin muuttunut.

Mikäli palautat tilauksesi vähennetään hyvitettävästä maksusta 7,90€ palautuksen kuljetuksesta syntyneitä kuluja.Käsittelemme palautuksen viivytyksettä ja kuitenkin viimeistään 14 päivän kuluessa.

Noutamaton paketti
Huomioithan, että ostetun tavaran noutamatta jättäminen ei ole pätevä lainmukainen peruutus. Kuluista, jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme erillisen 15 € maksun.

Vahingoittunut tuote
Jos tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, ota valokuvat sekä pakkauksesta että tuotteesta ja lähetä tiedot meille osoitteeseen hello@worldoftre.com.

Väärä tai viallinen tuote

Jos olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, olemme siitä todella pahoillamme ja haluamme hoitaa asian heti kuntoon! Ole siis meihin yhteydessä joko sähköpostitse hello@worldoftre.com tai puhelimitse +358 29 1700 430 (ma-pe 10-19).

Tuotteen vaihtaminen
Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen esimerkiksi toiseen kokoon tai väriin, palauta aiemmin tilaamasi tuote ja tee uusi tilaus.
 

Käytämme evästeitä, jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Evästeet keräävät tietoa, jota käytämme esim. kävijäliikenteen seurantaan ja kohdennettuun mainontaan. Lue lisää evästeistä ja TREn tietoturvasta.

TIETOTURVA