TRE <3 FLOW

TRE <3 FLOW

Flow Festival ja TRE suunnittelivat yhdessä vuoden 2017 festarimalliston. Mukana myös suositut VIMMA-lastenvaatteet.

Flow Festival ja suomalaiseen lifestyleen keskittyvä konseptikauppa TRE ovat yhdessä suunnitelleet Flow’n vuoden 2017 festarimalliston. Logo-paitojen ja -kassien lisäksi mallistossa on asusteita ja muuta kivaa ja tarpeellista naisille, miehille ja lapsille. 

Tuotteissa on Flow-logon lisäksi festivaalin vuoden 2017 ilmeestä tuttuja, aisteja ilmentäviä printtejä: Flow on enemmän kuin festivaali, se on yhteisö, heimo, tunne ja mielentila. Festivaalin ohjelmassa ovat vahvasti mukana kaikki aistinautinnot. Flow’n visuaalisen ilmeen takana on suunnittelutoimisto Bond.

Flow-festivaalimallisto tulee myyntiin 16.6. alkaen TREn myymälään ja verkkokauppaan sekä elokuussa Flow Festivalille.

Festivaalimalliston on pääosin tuottanut innovatiivinen kierrätysalan yritys Pure Waste

 

TRE <3 Flow by VIMMA -vaatemallisto

Flow Festivalin pienemmät fanit pääsevät mukaan festaritunnelmaan ainutlaatuisella vaatemallistolla, joka lanseerataan TREn verkkokaupassa kesäkuussa. TRE on luonut yhdessä suositun lastenvaatemerkki VIMMAn kanssa uniikin TRE <3 Flow by VIMMA -kuosin. Kuosissa yhdistyy Flow’n ilmeen punaiset pallot ja Vimman suosittu lettikuvio. Mallistossa on lastenvaatteiden lisäksi myös naisten leggingsejä ja tunikoita. TRE <3 Flow by VIMMA -kuosin on piirtänyt VIMMANn freelance-suunnittelija Maija Louekari.

TRE <3 Flow by VIMMA -mallisto tulee myyntiin TREn verkkokauppaan 16.6. klo 10 alkaen. Verkkokauppaan ja sen toimituksiin liittyvät kysymykset löydät täältä

info@worldoftre.com

Flow Festival järjestetään 11.-13.8. 2017 Helsingin Suvilahdessa.

Osta festariliput täältä: Flow Festival


Older Post Newer Post


1 comment
  • I down­loaded Dark­house as a free­bie from B&N back in April 2012 after doing my ran­dom 0.00 ebook search. I started read­ing it about a week after I down­loaded it and was instantly taken with the main chr­a­acÂrteÂs. I fran­ti­cally searched for the next book, Red Fox and finally found it on Goodreads… I have been hooked on the EIT series ever since. Thanks, Karina, for pro­vid­ing a won­der­fully excit­ing, scary, and awe­some series for all of us.

    Addy on

Leave a comment