Wildkind Kidsin syysmallisto vie aikamatkalle 70-luvun Kaliforniaan

Uuden Hippie ever after-malliston inspiraationa on toiminut Kalifornian 70-luvun skeittikulttuuri. Tyyliä kuvastavat psykedeeliset, solmuvärjätyt kuosit, auringon haalistamat värit sekä huoleton elämänasenne. Vaatteet on valmistettu luonnonmukaisesti tuotetusta puuvillatrikoosta ja haalistetusta farkkukankaasta. 

Vaatemerkin perustivat muotitoimittajana ja valokuvaajana työskentelevät sisarukset Emilia ja Johanna Laitanen. Alkuperäinen ajatus kumpusi 90-luvun t-paidasta, jonka Emilia pelasti aikoinaan työskennellessään Lontoossa vintage-kaupan sisäänostajana. Malliston villit värit ja leikkisät kuosit heijastelevat Wildkind Kidsin huoletonta ja riehakasta ideologiaa; tavoitteena on, että tuotemerkin kaikki vaatteet ovat yhtä rakastettuja ja kestäviä kuin niiden innoittajana toiminut t-paita.

Vastuullisesti tuotettua

Wildkind Kids valmistuttaa kaikki vaatteet ympäristöä ja ihmisoikeuksia kunnioittaen. Materiaaleina käytetään mahdollisimman paljon luonnonmukaisesti tuotettua puuvillaa, ja kaikki vaatteet valmistetaan tarkoin valikoiduissa tehtaissa Intiassa. Materiaaleina ei koskaan käytetä nahkaa eikä turkista.

Kaikilla Wildkind Kidsin tuotteilla on SA8000 sekä Sedexin OEKO TEX-100 -sertifikaatit, jotka kertovat ettei tuotteiden valmistuksessa ole käytetty haitallisia aineita.

Wildkind Kidsin takana huipputiimi

Malliston rennossa ja coolissa linjassa näkyy pitkän linjan stailisti ja muotitoimittaja Emilia Laitasen kädenjälki. Äitinä hän myös tietää, minkälaisissa vaatteissa lapset viihtyvät.

Merkin luovana johtajana toimii toinen perustajista, Lontoossa asuva Johanna Laitanen. Johanna on tullut tunnetuksi muotivalokuvaajana ja valokuvataiteilijana, jonka töitä on julkaistu useissa kansainvälisissä julkaisuissa.

Merkin graafisesta ilmeestä vastaava Anssi Nordberg on pitkään toiminut SSAW-muotilehden graafikkona ja tekee lisäksi graafista suunnittelua useille eri muotimerkeille.

Wildkind Kidsin printit on luonut printtisuunnittelija James Bosley, joka työskentelee Lontoossa ja Pariisissa arvostetuille muotimerkeille. Jamesin asiakkaisiin lukeutuvat muun muassa Hermès, Louis Vuitton, Kenzo ja Alexander McQueen.

Tuotantojohtajana toimiva Deepa Priscilla on viimeiset 10 vuotta vastannut OTB Groupiin kuuluvan Dieselin tuotannosta. 

Tervetuloa Hippie ever after -malliston lanseeraustilaisuuteen lauantaina 18.8. klo 11-13 TRE Storeen, Mikonkatu 6. Lauantaina luvassa muun muassa häntä-workshop ja koko malliston -10% ALE myymälässä ja verkkokaupassa.  

Shoppaile mallistoa täällä