Rekisteröidy Kirjaudu sisään

TREn söpön kesäkaupan löydät Torikortteleista

Lifestylekauppa TREn kesäkauppa TRE Summer Shop avautui Torikortteleihin, Helsingin empirekeskustaan. Vuonna 1770 rakennettu ja juuri remontista valmistunut liiketila sijaitsee Torikortteleiden paraatipaikalla, Aleksanterinkadun ja Sofiankadun kulmauksessa. Sofiankatu on Helsingin valokuvatuimpia, sillä siltä avautuu suora näkymä Helsingin tuomiokirkkoon. Tunnelmallisessa liiketilassa on lautalattia, leveät ikkunalaudat ja molemmille kaduille avautuvat kauniit kuusiruutuiset ikkunat.

 

Keskeisellä paikalla Senaatintorin vieressä sijaitseva TRE Summer Shop on suunnattu sekä suomalaisille että ulkomaalaisille kaupungissa vieraileville matkailijoille. Söpön pienen kaupan valikoimasta löytyy tuotteita pääasiassa suomalaisista merkeiltä, ja valikoima tulee vielä kasvamaan kesän aikana. Kaupasta löytää helposti tuliaiset kotiin viemisiksi ja lahjat kesän juhliin valikoimassa on koruja, kosmetiikkaa, vaatteita ja asusteita, keramiikkaa, herkkuja, kirjoja, tekstiilejä ja paperituotteita postikorteista vihkoihin.


TRE Summer Shop on avoinna joka päivä 5.6.–9.9.2018

Osoite: Aleksanterinkatu 22, HelsinkiTRE Wheels kesän tarpeellisimmat tuotteet myydään siellä, missä niitä kaivataan


TRE Wheelsin tunnistaa sen hempeän vaaleanpunaisesta väristä ja puisesta TRE-viiristä. TRE Wheels kiertää esimerkiksi Esplanadilla ja Helsingin satamissa, ja pyörän voi bongata kesän tapahtumistakin. Pyörä on suomalaisen sähköpyöriin erikoistuneen Wheelströmin Gran Amigo -pyörä, joka on täydellinen kaupunkisähköpyörä tavaroiden kuljetukseen.

Pyörässä on myynnissä helposti ostettavia ja tarpeellisia asioita, esimerkiksi 24Bottlesin suosittuja juomapulloja sekä postikortteja ja -merkkejä. TREn kesäkisassa Facebookissa kysyimme, mitä ihmiset haluaisivat pyörästä ostaa. Yleisimpiä toiveita olivat muun muassa aurinkolasit, nenäliinat, rakkolaastarit ja Suomen suvessa tarpeellinen sateenvarjo.


TRE Wheels kiertelee kaupungilla koko kesän ajan. TRE Wheelsin löytää myös Instagramista @tre_wheels. Sieltä voi seurata, missä päin kaupunkia pyörä on liikkeellä ja esittää toiveita, mitä pyörästä haluaisi ostaa.

Takaisin TRE Editiin