TREläisten suosikit - Vivi, Marketing and Communications Intern

  1. Laura Iisalo & Melanie Dower Helsinki – People Make the City -kirja 29 €. Painettu Latviassa. - Vaikka olenkin itse syntyperäinen helsinkiläinen, otan aina uusia vinkkejä vastaan rakkaasta kotikaupungistani. Kauniit kuvat ja mielenkiintoiset tarinat rakentavat Helsingistä inspiroivan ja melankolisen kuvan. Kirja raottaa lukijalleen Helsingin ovea ja avaa kaupungin saloja. Ei muuta kuin seikkailemaan Helsingin syksyyn!
  2. Airam Klassikko-teräsmuki 15.90 €. Valmistettu Kiinassa. - Airamin teräsmuki pitää aamukahvin lämpimänä kylmänäkin aamuna ja punainen väri piristää kivasti. Viiden vuoden takuu takaa aidosti kestävän kestokupin, jota ei tarvitse olla heti uusimassa. Jokaisen kahviaddiktin tyylikäs unelma!
  3. Arela Kim t-paita 50 €. Valmistettu Latviassa. - Puuvillainen t-paita on juuri sopivan paksua materiaalia: valkoisesta paidasta ei näy läpi, mutta se on todella miellyttävä ja pehmeä päällä. Paita istuu hyvin neuletakkien alle talvella ja kesällä toimii sellaisenaan. Ihanan yksinkertainen malli. Jokainen tarvitsee vaatekaappiin tällaisen t-paitojen klassikon!
  4. Vestiarium Mohairpipo 59 €. Valmistettu Suomessa. - Pipo kulkee aina mukana jo alkusyksystä, vaikkei kotoa lähtiessä lämpötila olisikaan pakkasen puolella. Vestiariumin ihanan lämmin ja kaunis pipo sopii täydellisesti muuten kokomustan lookin piristäjäksi. Pipo ei kiristä eikä kutita vaan tuntuu ihanan pehmeältä ja pörröiseltä.
  5. Mayn Musta5101-astiaharja 10 €. Valmistettu Suomessa. - Meillä on koko perhe hurahtanut tähän Mayn kierrätys- ja ylijäämämateriaalista sekä luonnonkuidusta valmistettuun astiaharjaan. Kaunis ja ekologinen sisustustuote keittiöön!