TREläisten suosikit – TRE <3 NIDE

  1. Koko Hubara Ruskeat tytöt 24.90 €. Painettu Suomessa. – Muistan edelleen, kuinka luin tämän kirjan yhdeltä istumalta East Villagen puistossa – niin paljon siitä tykkäsin. Tuli olo, että onpa ihanaa, että Hubara on kirjoittanut tämän kirjan, niin tärkeän ja merkittävän. Ymmärrän kyllä, ettei tätä kirjaa ole minulle kirjoitettu, mutta olen äärimmäisen kiitollinen, että sain sen silti lukea. Lisäksi toivon, että sen lukisi mahdollisimman moni muukin. Ja kouluihin kanssa, lisätään sinne kirjallisuuskurssien lukulistoille kiitos, mikäli ei vielä löydy. Bruna flickor finns också på Svenska i TRE <3 Nide.
  2. Udumbara Kukkaruukut, useita kokoja alk. 13 €. Valmistettu Suomessa. – Eva Spoof loihtii ekologisia keramiikkaihanuuksia studiollaan Helsingin Kalliossa. Tuotteissa käytetään kotimaista Kultelan kylän luonnonsavea, joka ei raaka-aineena vaadi monimutkaista prosessointia. Ruukut poltetaan valmiiksi matalassa lämpötilassa aurinkosähköä hyödyntäen. Koen, että käsintehdyssä keramiikassa on jotain maadoittavaa ja rauhoittavaa, hyvää tekevää magiaa. Jatkossa valikoimamme TRE <3 Niteessä on laajentumassa uusilla Udumbaran ihanuuksilla, jee!
  3. Hetkinen Mänty-pelargoni huulivoide 23 €. Valmistettu Suomessa. – Maailman kaunein kosmetiikkasarja! Antibakteeriseen mäntypuurasiaan pakattu vegaaninen HETKINEN käyttää tuotteissaan tarkkaan valittuja luonnon raaka-aineita, ei keinotekoisia tuoksuja tai väriaineita, parabeeneja, mineraaliöljyjä tai muovia. Lempparini on kevyesti sävytetty pelargoniöljyä sisältävä huulirasva, joka hellii sekä huulia että mieltä – kyllä vain, pelargoniöljy rauhoittaa levotonta mieltä ja tasapainottaa. Mikä parasta, tuotteen loputtua kaunista pakkausta ei halua heittää pois, vaan sen voi ottaa uusiokäyttöön esimerkiksi korurasiaksi.
  4. Nord-T Sunset at Noon tee 13 €. Valmistettu Suomessa. – Yllätyksekseni – vannoutuneena kahvinaisena – vallan herkistyin, kun sain ensimmäisen kerran hyppysiini kupillisen NORD-T:n aromikasta mustaa teetä. Tämä kardemummaa, kanelia ja vaniljaa sisältävä sekoitus on ihan oikeasti kuin kevytversio korvapuustista. Pelkkiä luonnon omia raaka-aineita, ei lisäaineita. Juuri lanseerattu NORD-T:n uutuusmaku Hidden Gem kuulostaa myös lupaavalta, en malta odottaa, että pääsen maistelemaan.
  5. Klaus Haapaniemi & Co. Jardin kääntötakki 420 €. Valmistettu Virossa. – Nämä kuosit ovat niin herkullisia! Upea Jardin-kääntötakki on Klaus Haapaniemen ensimmäisestä kapselimallistosta, joka on Suomessa myynnissä yksinoikeudella meillä TRE <3 Niteessä. Takin kangas on 100 % ekologista tenceliä ja se on painettu Englannissa. Tämä on yhdistettävissä niin moneen eri asukokonaisuuteen – todellinen vaatekaapin luottokumppani. Kuosissa seikkailevat mitkäs muutkaan kuin aina ihastuttavat Klaus H:n kisut. <3

  Kaikki tuotteet saatavilla TRE <3 NiteestäGarden, Kämp Galleria 2. krs., Pohjoisesplanadi 33, Helsinki. Katso aukioloajat täältä.