TRE loves: Olivia Klein

 

Me olemme rakastuneet Olivia Kleinin kosmetiikkaan! Olivia Klein on kotimainen puhdas ja tehokas tuotesarja. Tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, ja niissä käytetään ensisijaisesti luontoperäisiä ja luomuviljeltyjä ainesosia. Olivia Kleinin tuotteita löytyy myös monien TREläisten kylpyhuoneista. Kurkkaa alta meidän suosikki-tuotteet ja vinkit niiden yhdistelyyn.

Leena, Fashion & Design Director
Oil wash & care hoitoöljy 20.50 € - "Hoitoöljyllä kasvot puhdistuvat todella hyvin, eikä ainetta tarvitse edes käyttää paljoa. Hoitoöljy jättää kasvoille pehmeän ja kosteutetun olon. Lopuksi tykkään sumuttaa päälle vielä vähän Hydra spray -hoitonestettä."

 

Henni, CFO
Sensitive wash puhdistusgeeli 23.50 € - "Minulla on herkkä iho, joka kuivuu helposti, mutta en silti pidä voidemaisista pesunesteistä. Niillä meikki ei lähde pois tarpeeksi hyvin. Miedolla Sensitive wash -puhdistusgeelillä meikki irtoaa hyvin, mutta iho ei jää kireän tuntuiseksi. Puhdistamisen jälkeen sumutan päälle Sensitive spray -hoitonestettä."

Susanna, Director of TRE Stores
Sensitive spray toner hoitoneste 23 € - "Käytän hoitonestettä aamuin illoin, mutta myös päivisin meikin päällä. Suihkaus hoitonestettä kasvoille virkistää, jos on nuutunut olo. Olen jäänyt koukkuun hoitonesteen virkistävään tunteeseen ja sumutan sitä kasvoilleni aika reippaasti. Iltaisin lisään kasvoille vielä Sensitive cream -hoitovoidetta, johon olen sekoittanut pari tippaa Hydra serum -hoitoseerumia."

Salli, Editor-in-Chief
Restore concentrate hoitotiiviste 54 € & Balance cream hoitovoide 36 € - “Omat suosikkini sopivat ihon täsmähoitoon. Hoitotiiviste ravitsee silmiä ja huulia. Se sopii hyvin käytettäväksi meikin alla, koska se jättää samettisen pinnan, joka on hyvä pohja meikille. Hoitovoidetta puolestaan käytän kaulalle. Se sisältää runsaasti ruusunkukkavettä, joka rauhoittaa esimerkiksi kylmästä säästä ärsyyntynyttä punoittavaa ihoa.”

Vilma, Communications Assistant

Wash cloth pesuliina 16 € / 2 kpl - “Käytän pesuliinaa iltaisin kasvoja pestessä: Puhdistan kasvot ensin Jelly wash -puhdistusgeelillä ja pyyhin geelin pois kostealla pesuliinalla. Pesuliina kuorii samalla kevyesti ihoa, jättäen ihon mukavan pehmeäksi. Lopuksi suihkautan kasvoille Hydra spray -hoitonestettä ja levitän päälle Balance cream -hoitovoiteen."

Kaisa, TRE Store Manager
Hydra lotion hoitoemulsio 19 € - "Tämä on todella hyvä perusvoide etenkin talvella, kun iho kuivuu helpommin. Ohut mutta kosteuttava voide on luottotuotteeni, jota käytän päivittäin. Ennen voiteen levittämistä puhdistan kasvot Jelly Wash -puhdistusgeelillä, joka ei kuivata mutta puhdistaa tehokkaasti. Lisäksi sumutan päälle Hydra spray -hoitonestettä."

Kaisa, Service Designer
Jelly wash puhdistusgeeli 28 € - “Käytän Jelly washia ihoni puhdistamiseen päivittäin. Se pesee meikit todella hyvin mutta hellävaraisesti ja jättää ihon matan tuntuiseksi. Matkalla ollessa puhdistusgeeli sopii myös muun vartalon ihon puhdistukseen, joten minun ei tarvitse erikseen ottaa mukaan saippuaa. Lisäksi se on erittäin riittoisa. Kerran viikossa kuorin ihon lisäämällä puhdistusgeelin joukkoon Deep peel -kuorintajauhetta. Kuorintajauhe kuorii ihoa tehokkaasti, ja kuorinnan karheutta saa säädeltyä kuorintajauheen määrää lisäämällä tai vähentämällä.”

 

Teksti: Vilma Heimonen

Kuvat: Olivia Klein ja World of TRE