Rekisteröidy Kirjaudu sisään

TREläisten suosikit - Kaisa, TRE Store Manager

  1. Arela Kashmirkampa 10 €. Valmistettu Hong Kongissa. - Arelan kashmirkampa on täydellinen neuleiden ja vanhojen villahuivien hoitamiseen. Kampaa kutsutaan kashmirkammaksi, koska se on niin hellävarainen, mutta se sopii myös muille neuleille. Kammalla neuletuotteet saa kuin uudeksi. Vaatteiden harjaaminen on myös superkoukuttavaa!
  2. Bee’s Wrap Mehiläisvahakääre 26 € / 3 kääreen lajitelma. Valmistettu USA:ssa. - Bee’s Wrapit ovat täydellinen korvike tuorekelmulle. Kääreen voi muotoilla vaikka tuorepuurokulhon päälle. Plussaa myös hyvästä ja hennosta mehiläisvahan tuoksusta.
  3. Olivia Klein Hydra lotion 19 €. Valmistettu USA:ssa. - Käytän tätä voidetta joka päivä, aamuin illoin. Se on luottotuotteeni täydellinen peruspäivävoide, joka on ohut mutta kosteuttava. Voiteella voi rasvata myös vaikka jalkoja. Plussaa kivasta pakkauksesta!
  4. R-Collection Teddyanorakki 199 €. Valmistettu Suomessa ja Virossa. - Teddyanorakki on niin pehmeä ja söpö, ihanan lempeä takki syksyyn. Anorakkiin on ihana kääriytyä, kun menen esimerkiksi iltakävelylle tai veneelle.
  5. Terhi Pölkki Chelsea wool crepe nilkkurit 365 €. Valmistettu Portugalissa. - Täydelliset syyskengät, jotka kestävät talsimista Suomen syksyssä. Karvavuoren ansiosta kengät pitävät jalat lämpimänä.
Takaisin TRE Editiin