Rekisteröidy Kirjaudu sisään

SPR, Amnesty ja Joulupuu-keräys mukana TREn joulussa

Muiden auttaminen on tänäkin vuonna tärkeä osa TREn joulua. Voit tehdä hyvää osallistumalla lahjakeräykseen tai ostamalla aineettomia tai aineellisia tuotteita, joiden tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Tehdään yhdessä hyvää!

 

Joulumieltä lapsille ja nuorille, jotka jäisivät muutoin ilman lahjoja Joulupuu-keräys

TRE Christmas Market Kämp Galleriassa voit osallistua Keskuspuiston Nuorkauppakamarin järjestämään Joulupuu-keräykseen. Hyvän mielen keräyksen tarkoituksena on kerätä joululahjoja Helsingin kaupungin sosiaalihuollon piirissä oleville lapsille ja nuorille.

Joulupuu-keräykseen voit osallistua tuomalla paketoidun lahjan TRE Christmas Market Kämp Galleriaan. Keräykseen hankkimasi lahja voi olla ostettu tai itse tehty, kunhan se on käyttämätön. Myös lahjakortit sopivat, mutta rahaa keräys ei voi ottaa vastaan. Kiinnitä lahjaan Joulupuu-keräys pakettikortti ja merkitse korttiin, kenelle lahja on tarkoitettu, minkä ikäiselle se sopii ja mikä lahjan sisältö on. Kiinnitä pakettikortti niin, että sen saa irroitettua ja vaihdettua sosiaalitoimistossa lapsen nimen sisältävään korttiin. Erityisesti tänä vuonna toivotaan lahjoja 1117 -vuotiaille lapsille. Pakettikortteja saat paikan päältä.

Tuo lahja TRE Christmas Market Kämp Gallerian keräyspisteeseen viimeistään 13.12. lahjat toimitetaan Helsingin kaupungin keräyspisteeseen 14.12., josta ne lähtevät eteenpäin saajilleen.

Joulupuu-keräys 13.12. asti TRE Christmas Market Kämp Galleriassa, Pohjoisesplanadi 33

  

Tue ihmisoikeustyötä antamalla lahjaksi Amnestyn tuotteita

Voit tukea ihmisoikeuksia TRE Christmas Marketissa ostamalla ihmisoikeusjärjestö Amnestyn tuotteita. Amnestyn saamista lahjoituksista yli puolet käytetään ihmisoikeustyöhön Suomessa, neljäsosa kansainväliseen kampanjointiin ja noin viidesosa varainhankinnan hallinto- ja keräyskuluihin.

TRE Christmas Marketissa Amnestyn tuotteista on myynnissä suomalaisen graffititaiteilija EGSin uusi Fingerprint Topography -sarjan postikortti, Tove ja Lars Janssonin 1980-luvun alussa Suomen Amnestyn ruotsinkieliselle paikallisryhmälle suunnittelema Muumi-juliste, SIGGin kevyt ja kestävä 0,6 litran alumiininen juomapullo Amnestyn väreissä ja suomalainen vegaaninen pöytäkynttilä. Tuotteiden hinnat ovat 6,5026,90 euroa.

Amnestyn tuotteet ovat myynnissä TRE Christmas Marketissa, Keskuskatu 3

 

Konkreettista, aineellista apua hädässä olevalle SPR:n Vaikuttava lahja 

Christmas TREssä voit lahjoittaa rahaa SPR:n Lipaskeräykseen tai ostaa Punaisen Ristin Vaikuttavan lahjan. Vaikuttavat lahjat maksavat 1030 euroa. Vaikuttavalla lahjalla voit valintasi mukaan mahdollistaa iltapalan nuorelle Nuorten turvatalossa, ystävän yksinäiselle Suomessa, puuroa koko kylälle katastrofialueella, äitiyspakkauksen katastrofin keskelle, lämpimät huovat katastrofialueen perheelle tai puhdasta vettä lapselle vuodeksi. Mukaan saat kortin, jonka voit antaa lahjan saajalle.

Vaikuttava lahja on sitomaton lahjoitus joko SPR:n katastrofirahastoon, SPR:n Nuorten Turvataloille tai SPR:n kotimaan toimintaan.

SPR:n Vaikuttavan lahjan voit ostaa Christmas TREstä, Unioninkatu 27 A

Takaisin TRE Editiin