Tutustu Gardenin upeisiin brändeihin

Kämp Gallerian toiseen kerrokseen avautuu marraskuussa suomimuotifanien uusi pyhiinvaelluskohde, Garden. Pikkuliikkeistä koostuvalta shoppailualueelta löydät seuraavat merkit: 

 

 

TRE <3 Nide

www.worldoftre.com

Elämykselliset konseptikirjakaupat ovat maailmalla kuuma trendi. World of TRE tarttui erityisesti Aasiassa nousevaan ilmiöön yhdistämällä voimat Nide-kirjakaupan kanssa. Gardenin keskiaukiolle avataan viihtyisä kirjakauppa, jossa on tarjolla Niteen kuratoima, kaupungin paras valikoima kirjoja ja lehtiä.

TRE <3 Nide -konseptimyymälään avautuu myös Klaus Haapaniemi & Co -shop-in-shop, maaginen mielikuvitusmaailma, jossa on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä laaja valikoima suositun suunnittelijan sisustustuotteita, kimonoita ja asusteita. Silmäniloa tilaan tuo loistokas kukkabaari, josta voi ostaa kirjalahjan mukaan tai arjen iloksi leikkokukkakimpun. Tulevaisuudessa TRE <3 Niteessä tulee olemaan vaihtuvia pop-uppeja.

 

SAMUJI

www.samuji.com

Samuji on suomalainen vuonna 2009 perustettu luova studio, joka lanseerasi ensimmäisen naistenvaatemallistonsa vuonna 2011. Tänä päivänä mallistoihin kuuluu naistenvaatemallisto, asusteita sekä sisustusmallisto Samuji Koti. Samujin kaiken toiminnan ytimessä ovat kestävyys ja vastuullisuus. Kaikki tuotteet on valmistettu Euroopassa eurooppalaisista ja japanilaisista materiaaleista. Samujilla on oma myymälä Helsingissä ja New Yorkissa. Lisäksi tuotteita myy lähes sata jälleenmyyjää Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa.

 

éN HATS

www.enhats.com

Kaupunkiin on syntynyt upouusi lierihattubrändi, éN Hats. Aasiassakin jo ihastuttaneella trendikkäällä hattubrändillä on upea värimaailma. Mallistolle ominaiset rennot, muodikkaasti viimeistelemättömät pehmeät unisex-hatut syntyvät éN-hattutehtaalla Korkeavuorenkadulla Helsingin ytimessä. éN Hats avasi juuri enhats.com-verkkokaupan, jossa voi ostosten lomassa ihastella värikästä ja iloista éN-elämäntyyliä. Gardenin éN Hats -hattukauppa tarjoaa "must-have" -hatut muodin kosmopoliiteille.

 

ARELA

www.arelastudio.com

Ensiluokkaiset materiaalit, harkitut värit ja minimalistiset muodot ovat kotimaisen vaatemerkki Arelan tunnusmerkit. Äidin ja kahden tyttären pyörittämä yritys tunnetaan etenkin kestävistä kashmirneuleistaan sekä neuleiden huoltopalvelusta. Arelan erottuva eleganssi on noteerattu mm. British Voguessa ja New York Timesissa, ja brändiä myy Aasiassa ja Euroopassa mm. Tom Greyhound Soul ja Harvey Nichols.

 

NOMENNESCIO

www.nomennescio.com

Nomen Nescio suunnittelee vaatteita ihmisille, joita miellyttää minimalistinen estetiikka ja arvomaailma. Minimalistisessa suunnittelussa karsitaan kaikki ylimääräinen, jotta oleellinen saa tilaa ja painoarvoa.

Tuotteet ovat anonyymeja ja ne mukautuvat erilaisten käyttäjien tarpeisiin ja taustoihin, vahvistaen käyttäjän omaa persoonaa. Vaatteissa ei ole ulkoisia, sisäänrakennettuja tai päälle liimattuja sukupuoleen, ikään tai asemaan viittaavia elementtejä.

Voguen Suzy Menkes nosti unisex-muotia käsittelevässä artikkelissaan Nomen Nescion yhdeksi tasa-arvoisen muodin lupauksista.

 

HÁLO

www.halofromnorth.com

Hálo on vuonna 2017 perustettu naistenvaatemerkki, joka inspiroituu Lapin kahdeksasta vuodenajasta ja arktisen luonnon valoilmiöistä. Hálon ympärivuotinen mallisto pitää sisällään persoonallisia jacquard-kankaita, värikkäitä printtejä sekä ajattomia silkkejä.

 

TERHI PÖLKKI

www.terhipolkki.com

Vuonna 2011 perustettu kenkämerkki Terhi Pölkki edustaa suomalaista kenkäosaamista kansainvälisellä tasolla. Merkille on tärkeää ensiluokkainen design, jota täydentävät ympäristöä ja ihmisiä kunnioittava tuotanto sekä korkealaatuiset materiaalit.

Terhi Pölkin kengissä yhdistyy skandinaavinen minimalismi, naisellisuus ja käytännöllisyys. Syksyllä 2018 valikoima täydentyy laukuilla ja asusteilla.  

 

JOLIE

joliebeauty.com

www.jolie.fi

Ensiluokkaista ja kansainvälisesti ajankohtaista luonnonkosmetiikkaa Suomesta ja maailmalta. Meikkauspalveluja ja henkilökohtaisia ihonhoitokonsultaatioita. Jolie Beauty shop palvelee sydämellä ja auttaa löytämään yksilöllisesti sopivat kauneustaiat, jotka tuovat arkeen sekä juhlaan iloa, eleganssia ja hyvinvointia: luonnollisesti.

  

GARDEN - CENTER FOR FINNISH FASHION
Kämp Galleria 2. kerros
Pohjoisesplanadi 33
Helsinki

 #TRElovesNide #KampGarden

Hankkeesta vastaa Juni Communication & Production 

Kuvat: Chris Vidal Tenomaa