Miia Matan kaunis arki

Mielettömän visuaalisen silmän omaava bloggaaja Miia Mata pyörähti TRE Storessa valitsemassa muutamia suosikkejaan. Miian tekemistä tuotevalinnoista huokuvat kestävyys, ajattomuus ja kotimaisuus. Kurkkaa postauksesta, miltä kaunis ja kestävä arki näyttää. 

 

Karhu Albatross

 

Miian mukaan lähtivät muun muassa nämä legendaariset, jokaisen asustefriikin vaatekaapin kulmakivet, Karhun Albatross -lenkkarit, jotka kuuluivat myös Paavon Nurmen suosikkeihin. Miia valitsi Karhunsa kokomustina, mutta Karhujen tyylikäs väriskaala on niin laaja, että varmasti jokainen löytää valikoimasta omaan tyyliinsä sopivat jalkineet. Tiesitko, että Karhu on nykyään italialaisomistuksessa? Lue lisää täältä. Karhun tennarit on meillä aina valikoimassa, katso tämän hetkinen valikoima täältä.

 

TRE x Vestiarium 

 

 

 

 

Toiseksi suosikikseen Miia valitsi meidän Vestiariumin kanssa yhteistyössä suunnitteleman kääntöpipon värissä nude-latte, joka on ollut tämän talven ehdoton hittituote. Pipo on 50% mohairia, 30% polyamidia ja 20% merinovillaa. Materiaalit takaavat, että pipo pitää lämmön eikä todellakaan kutita, parasta! Myös värit ovat houkuttelevan herkullisia ja jokainen löytää valikoimasta varmasti mieleisensä. Vestiariumin pipot kudotaan Holopaisen kutomossa Tuusulassa. Nämä kauden himotuimmat pipot liikkuvat kovaa vauhtia. Osta omasi täältä

 

S’well

 

Ilmastonmuutos on nyt tapetilla ehkä enemmän kuin koskaan! Myös me tahdomme kantaa kortemme kekoon ja olla luomassa puhtaampaa tulevaisuutta tarjoamiemme tuotteiden kautta. Miia kirjoitti blogiinsa jätteen vähentämisestä arkipäiväisten valintojen kautta. Tekstin kuvitukseen pääsi Miian meiltä suosikikseen valitsema S'well Bottle -juomapullo, joka on omiaan vähentämään muovijätettä arjessa. Lue myös koko 10 kohdan vinkkilista, kuinka pääset kohti jätteettömämpää arkea Miian blogista.  

S’wellin tyylikkäät ja ajattomat pullot valmistetaan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, josta ei liukene juomaan haitallisia kemikaaleja. Kurkkaa koko tarjoamamme S’well valikoima täältä.

 

ASAVI

Miltä tuntuisi nauttia kuppi kuumaa tästä ASAVI -mukista? ASAVI on Anni Paunilan valmistamaa kotimaista keramiikkaa. Paunila suunnittelee ja tekee itse jokaisen uniikin työn Riihimäellä. Valikoiman suosituin tuote ovat nämä kauniit kaksiväriset mukit, joista kelpaa kylmän ja pimeän tullen nauttia niin aamukahvi kuin lämmittävä iltaglögikin. Tule kurkkaamaan valikoima TRE Storeen, Mikonkatu 6, sillä näitä upeuksia ei verkosta löydy.

 

Miialla on pääkuvassa päällä R-Collectionin pumpulin pehmeä collegehuppari. R-Collection valikoimamme löydät täältä.

 

Kuvat: Miia Mata 

Katso Miian henkeäsalpaavan kaunis blogi täältä: www.miiamata.com