Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Klaus Haapaniemen taianomaiset hahmot hyppäävät lastenvaatteisiin

Persoonallisista kuvituksista tunnettu suunnittelija kasvattaa tuotevalikoimaansa lokakuussa lanseerattavalla Klaus Haapaniemi Giants -lastenvaatemallistolla.

Kansainvälisesti arvostetun suunnittelija Klaus​ ​Haapaniemen​ uusi mallisto lanseerataan konseptikauppa TREssä lokakuussa.

Lapsille suunnattu mallisto on uusi aluevaltaus Haapaniemelle. Klaus​ ​Haapaniemi​ ​Giants​ -lastenvaatemallisto on suunniteltu yhteistyössä suunnittelija ja denim-asiantuntija Tiina​ ​Salmelan​ kanssa. Taaperoista esiteini-ikäisille (98–152 cm) suunnatun malliston ensimmäinen osa koostuu päivittäiseen käyttöön sopivista t-paidoista, mekoista ja denim-tuotteista.

Malliston hurmaavat printit ovat tunnistettavaa Klaus Haapaniemen tyyliä. Lapsuutta juhlistavat tuotteet ovat saaneet vaikutteensa lasten leikkien ajattomuudesta ja suomalaisen luonnon kauneudesta. Printeissä vilistävät suomalaisten metsien olennot.

Malliston vaatteet ovat kestäviä ja laadukkaita, joten ne sopivat meneville ja seikkailunhaluisille lapsille. Tuotteet ovat täysin konepestäviä ja niiden valmistuksessa käytetään mahdollisuuksien mukaan vain luonnonmukaisia materiaaleja. Klaus Haapaniemi on tunnettu taidokkaista ja persoonallisista kuvituksistaan. Inspiraatiota suunnittelija hakee muun muassa oopperasta, dekoratiivisesta taiteesta ja suomalaisista kansantarinoista. Eettisyys ja ekologisuus tuotteiden valmistuksessa on Haapaniemelle tärkeää.

Haapaniemi on tehnyt yhteistyötä useiden eri muoti- ja sisustusbrändien kanssa. Lisäksi hän on ollut luonut visuaalisia ilmeitä eri tapahtumiin, performansseihin ja oopperaan. Haapaniemen töitä on ollut esillä myös kansainvälisesti arvostetuissa gallerioissa ja museoissa.

 

Lue lastenmalliston suunnittelijan, Tiina Salmelan haastattelu: New Collection: Klaus Haapaniemi Giants

Takaisin TRE Editiin