Kauneimmat hankinnat kotiin ja kesämökille

Parhaat lomahetket syntyvät, kun mieli on rauhoittunut ja silmä lepää. Poimimme valikoimastamme kauniit ja ajattomat hankinnat rentoihin kesäpäiviin.  

Klaus Haapaniemi & Co:n koristetyynyt tuovat sisustukseen palan luksusta ja tarinaa. Uudista tyynyillä verannan nojatuoli tai lisää pedatun sängyn päälle värimaailmaan sopivan viltin kanssa. Alkaen 93€. Valmistettu Euroopassa.

 

 

Samujin Neisa-mekko on täydellinen hellepäivän asu ja pitkäikäinen hankinta. Eri Shimatsukan suunnitteleman kuosin nimi on Tuuli. 280€. Valmistettu Virossa.  

 

Mifukon korit on valmistettu käsityönä Keniassa hyödyntämällä tavarakuljetuksessa käytettävää muovia. Ne ovat erittäin kestäviä ja kestävät vettä, joten ne käyvät hyvin jopa ulkolelujen säilytykseen. Useita kokoja ja kuoseja. Alkaen 29€. Valmistettu Keniassa.

 

Teemu Järven itse keräämillä järviruo'oilla kuvitetut eläinaiheet sopivat yhtä hyvin kaupunkikotiin kuin hämyiseen mökkiin. Alkaen 29€. Valmistettu Suomessa.

 

Frantsilan luomuvoide ja muut omalla tilalta kerätyistä yrteistä ja kukista valmistetut kosmetiikkatuotteet ovat kiva tuliainen kesävierailulla. 24€. Valmistettu Suomessa.

 

Tikaun luomupuuvillasta valmistettu aamutakki toimii hyvin myös kylpytakkina. Kangas, jonka intialaiset pientuottajat kutovat käsin, on ihanan pehmeää ja imukykyistä. 149€. Valmistettu Intiassa.

 

Tikaun matot ovat monella tapaa eettisiä ja ekologisia. Matot kudotaan käsityönä Intiassa, jossa yksittäiset käsityöläiset valmistavat niitä kotonaan tai pienissä pajoissa. Jokainen matto on sen vuoksi uniikki ja siinä on kutojansa signeeraus muistuttamassa alkuperästä. Mattojen valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnonmateriaaleja ja -värejä. Alkaen 229€. Valmistettu Intiassa.

 

Finarten Juuri-kori tuo kotiin sopivaa rouheutta ja säilytystilaa. Sen kantta voi myös käyttää tarjottimena. Korit valmistetaan käsityönä Intian Sitapurissa, jossa paikalliset naiset punovat ne. Korin materiaali on paikallista baib-nimellä kulkevaa kasvia, joka on luonnollisesti kasvava ja täysin kierrätettävä. Kori on saatavissa kahdessa eri koossa. Alkaen 50€. Valmistettu Intiassa.

Ruotsalainen Muro Scents kuvailee Kyara-huonetuoksuaan verigreipinpunaiseksi viipyileväksi auringonlaskuksi. Sehän sopii kesäiltaan loistavasti. 100ml 48€

 

Vaidavan Earth-sarjan astiat ovat ihanan maanläheisiä. Pelkistettyjen, punasavisten astioiden sisäpuolella on valkoinen lasite. Alkaen 17€. Valmistettu Latviassa.

 

Kun aamukaste vaatii vettähylkivät kengät: Freedom Moses sandaalit ovat supermukavat, kevyet ja helppo sujauttaa jalkaan. 45€. Valmistusmaa ei tiedossa.

 

Potturi-perunapesuri on täydellinen mökkituliainen! Suomalainen innovaatio helpottaa mökkiarkea helppoudellaan; täytä laatikko uusilla perunoilla ja hölskytä minuutin ajan vesiämpärissä tai järvessä. Potturi putsaa perunat alta aikayksikön. 24€. Valmistettu Suomessa.

 

Kaikki nämä ja muut ajatuksella kuratoidut tuotteet voit tilata helposti verkkokaupastamme tai ostaa mukaan Helsingin myymälöistämme.