Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Joulun parhaat lahjaideat

Tip tap, tip tap  joulu on pian täällä. Mietitkö vielä, mitä antaisit lahjaksi ystävälle, anopille, elämänkumppanille tai kaimalle? Lopeta pähkäily ja poimi tästä joulun parhaat lahjavinkit! 

Tilaa tuotteet viimeistään 18.12., niin saat tilauksen jouluksi (ei koske tilaustuotteita, joissa toimitusaika mainittu erikseen).

 

Muodin ystävälle

Klaus Haapaniemen upea silkkinen Firebird-kimono sopii sekä arkeen että juhlaan. 495 €. Valmistettu Virossa.
MOIMOIn kasviparkittu nahkainen Silvia-laukku on täydellinen työlaukku, sillä siihen mahtuu kannettava, kirjat ja paperit. 275 €. Valmistettu Espanjassa.
Elsi Rauhalan sirot ja ilmavat Minikuutio-korvakorut on valmistettu hopeasta. 45 €. Valmistettu Suomessa.
Alavan pelkistetty nahkarannekkeinen Oslo-rannekello sopii sekä miehille ja naisille. 169 €. Valmistettu Kiinassa.
Karhun kokomustat Albatross-tennarit ovat klassikot, ja ne sopivat sekä farkkujen että mekon pariksi. 85 €. Valmistettu Kiinassa.
éN Hatsin tyylikäs Vizor-hattu on valmistettu käsin villahuovasta. 165 €. Valmistettu Suomessa. Saatavilla Mikonkadun myymälästä. Photo Olga Poppius for éN Hats.


Intohimoiselle sisustajalle

Wallmentin 6 Square Grid -seinäritilän avulla työpöytä pysyy siistinä, kun muistilaput ja pikkuesineet saa seinälle. 49 €. Valmistettu Suomessa.
Annike Laigon upea Visible Invisible -amppeli on ilmava ja tyylikäs. Maljakko ei sisälly hintaan. Alkaen 35 €. Valmistettu Virossa.
Muoto2:n pelkistetty Kiekko-seinäkello on moneen sisustukseen sopiva ja ajaton valinta. 119 €. Valmistettu Suomessa.
Klaus Haapaniemen puuvillasamettinen Iceflower Moss Green -tyynynpäällinen tuo ripauksen taikaa sisustukseen. 129 €. Valmistettu EU:ssa.
Arni Aromaan suloiset keraamiset Alkueläimet hurmaavat kenet tahansa! Uniikkeja koriste-esineitä on saatavilla eri kokoisina. Alkaen 90 €. Valmistettu Suomessa. Saatavilla Mikonkadun myymälästä.
Teemu Järven Kauris-vanerijuliste on painettu ohuelle erikoisvanerille, joten sen voi kehystää tai ripustaa seinälle pelkällä klipsillä. 60 €. Painettu Suomessa.


Laatua arvostavalle hyggeilijälle

Kaurilan Saunan Luomu Sheavoi hellii ja ravitsee kuivaa, herkkää ja ärtynyttä ihoa. 18 €. Valmistettu Suomessa. Saatavilla Mikonkadun myymälästä.
Liisa Talvitien ja Heli Thorénin Sauna-kirja johdattaa lukijan suomalaiseen sielunmaisemaan ja saunakulttuuriin. 29 €. Painettu Latviassa.
Klaus Haapaniemen Small Rabbit -shaali on valmistettu pehmeästä ja lämpimästä lampaanvillan ja silkin sekoitteesta. 329 €. Valmistettu EU:ssa.
Kaurilan Saunan Pitsikynttilä muodostaa palaessaan herkän ja hauraan pitsireunuksen. Alkaen 10 €. Valmistettu Suomessa. Saatavilla Mikonkadun myymälästä.
Anni Paunilan Asavi-kuppi on täydellinen esimerkiksi teen nauttimiseen. Uniikkeja kuppeja on saatavilla eri väreissä. 29 €. Valmistettu Suomessa. Saatavilla Mikonkadun myymälästä.
Nord-T:n energiaa antavassa Bear Hug -irtoteessä maistuu vihreä tee, puolukka, koivu ja kanerva. 13 €. Valmistettu Suomessa.


Innokkaalle kotikokille


Aarikan
vaahterasta ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut Puisto-salaattiottimet kaunistavat kattauksen. 65 €. Koottu Suomessa.  Saatavilla Mikonkadun myymälästä. 
Muoto2:n saarnipuinen Pala-leikkuulauta sopii sekä leivän leikkaamiseen että kattausta piristämään. Alkaen 34 €. Valmistettu Suomessa.
Nordic Honeyn kauniisti pakatut, herkulliset hunajat sopivat nautittavaksi sellaisenaan tai käytettäväksi ruuanlaitossa. Alkaen 10,90 €. Valmistettu Virossa. Saatavilla Mikonkadun myymälästä.
Saana ja Ollin tyylikäs Onnenmaa-patakinnas sopii joka keittiöön. 29 €. Valmistettu Suomessa. Saatavilla Mikonkadun myymälästä.
Tara Junkerin ja Anna Sarmannon Syö Hyvä Olo -kirjan herkulliset reseptit hellivät vatsaa. 25 €. Painettu Latviassa. 
Tonfiskin kaunista MURSKA²-morttelia ei tarvitse piilottaa kaappiin. 75 €. Valmistettu Suomessa.


Perheen pienimmille

Lillagungan tammipuisten voimistelurenkaiden köysien pituutta voi helposti muuttaa ja säädellä. Köysien värin saa valita kolmesta eri vaihtoehdosta. 139 €. Valmistettu Suomessa.
Hapen suloinen puinen Norsu-vetolelu kulkee kevyesti lapsen perässä leikistä toiseen. 13,90 €. Valmistettu Kiinassa.
Suomalaisen Tiny Tingesin luomupuuvillaista vauvojen pussilakanasettiä koristaa kaunis graafinen eläinkuosi. 59 €. Valmistettu Portugalissa. 
Elina Tuomen Itsenäisiä naisia  70 suomalaista esikuvaa on tietokirja suomalaisista voimanaisista, joka tarjoaa mielenkiintoista luettavaa myös aikuisille. Upeat, värikylläiset muotokuvat kruunaavat lukukokemuksen. 28 €. Painettu Latviassa.
EK for Kidsin Piilopaikka-tiipii on loistava leikkipaikka ja tyylikäs sisustuselementti. Tiipiitä on saatavilla myös valkoisena. 159 €. Valmistettu Suomessa.
Moikon mulesing-vapaasta merinovillasta valmistetuissa Kosmos-lapasissa on heijastava kuvio. 26 €. Valmistettu Suomessa.

  

Muistathan, että myös joulukaupastamme Christmas TREstä löydät jouluisia ja lahjaksi sopivia tuotteita. Christmas TREn löydät osoitteesta Unioninkatu 27 A, Helsinki.

 

Teksti: Vilma Heimonen
Kuvat: Valmistajat

Takaisin TRE Editiin