Rekisteröidy Kirjaudu sisään

Ilouutisia joulufaneille: Christmas TREssä joulu on ympäri vuoden

Joulu tulee joka vuosi aikaisemmin, ja nyt joulu on Helsingissä 365 päivää vuodessa! Torikortteleihin avautuneessa Christmas TREssä joulumaailmaan pääsee muulloinkin kuin jouluna.

 

Ikävöitkö jo tonttulakkeja, kuusenkoristeita, joulun herkkuja ja tuoksuja tai mummolan fiilistä? Torikortteleiden Kiseleffin kortteliin avautunut Christmas TRE on pieni ja söpö joulukauppamme.

Christmas TREssä pääsee aidon suomalaisen joulun tunnelmaan: Fargo vintagen antiikkihuonekalut, seiniä koristavat ryijyt ja jouluiset kasvit tuovat mieleen mummolan ja siellä perheen kesken vietetyt joulut. Etenkin ulkomaisille matkailijoille kauppa tarjoaa jouluisen kokemuksen ja reseptejä suomalaisen joulun viettoon.


Christmas TREn valikoimassa on upeita jouluisia ja lahjaksi sopivia tuotteita, joita voi ostaa hyvillä mielin. Kertakäyttötavaran sijaan kaupasta löytyy tuotteita, jotka tuovat iloa vuosiksi – esimerkiksi Raijan Aitan pyyhkeitä, Kustavin Savipajan astioita, Verso Designin joulukoristeita ja Lillan Helsingin koruja. Lisäksi Christmas TREssä myydään elintarvikkeita ja kosmetiikkaa, kuten Raijan Aitan hilloja ja Kaurilan Saunan deovoiteita. Joulu on muutakin kuin kimaltavia koristeita ja kauniita paketteja

Haluamme tarjota joulufaneille ja matkailijoille tunnelmallisen, suomalaisen joulukokemuksen, mutta myös herättää ihmiset ajattelemaan lähimmäisenrakkautta ja antamisen iloa vuoden jokaisena päivänä. Siksi myös hyväntekeväisyys tulee olemaan osa kaupan konseptia.


Christmas TRE

Unioninkatu 27 A, Helsinki
Avoinna: Ma–pe 10–18, La 10–17
#ChristmasTRE @wearetre

Lisätietoja Christmas TREstä saat myymäläpäällikkö Ettiltä, etti@worldoftre.com

Takaisin TRE Editiin