HETKINEN – puiden voimaa iholle
Mikä onkaan ihanampaa, kuin suomalainen tuoreen metsän tuoksu? Nyt voit saada puiden rauhoittavan tuulahduksen ihollesi HETKINEN-kosmetiikkasarjan kosteuttavista käsi- ja vartalovoiteista. TREläiset ovat ainakin ihan pihkassa tähän ihon hemmottelijaan. Tervetuloa uusi vuosikymmen ja hyvästi talven kuivattama koppuraiho!
   
Tunne puiden parantava voima ihollasi! Hetkinen on puiden voiman inspiroima kosmetiikkasarja Suomesta, joka valmistaa täysin luonnollista, kasvipohjaista ja vegaanista kosmetiikkaa. Yrityksen tarkoituksena on tuoda luonto lähemmäs kiireistä arkea, vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.
  
  
Hetkinen valitsee raaka-aineet huolellisesti ja käyttää ainoastaan puhtaimpia eteerisiä öljyjä – tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai lisäaineita. Huumaava tuoksumaailma tuo metsän lähellesi mm. koivun, laventelin ja kataja-viikunan siivittämänä.

Hetkinen ei käytä pakkauksissaan turhaa pröystäilyä, vaan ne ovat itsessään kauniin minimalistisia. Jokainen tuote pakataan Turussa antibakteeriseen ja kierrätettävään mäntypurkkiin, joka valmistetaan puun tuoksuvasta sydänpuusta.
   
  
Starttaa uusi vuosikymmen itsesi hemmottelulla ja nappaa kosmetiikkanyssykkääsi nämä tehokosteuttajat:  
 
Vartalovoide elemipuu-laventeli (33€)
 
Täyteläinen ja helposti levittyvä vartalovoide hoitaa ja kosteuttaa ihoasi. Manteliöljyä, kookosöljyä, E-vitamiinia ja jojobavahaa sisältävä voide parantaa ihosi kimmoisuutta sekä rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Rahoittava laventeli sekä pihkainen elemipuu luovat tyynnyttävän tuoksumaailman.
 
 
 
Luonnollinen ja täyteläinen voide kosteuttaa kätesi ja kynsinauhasi hetkessä. Jojobaöljy, sheavoin ja E-vitamiinin kanssa suojaavat ihoasi pakkaselta, tuulelta ja auringolta. Kierrätettävään puupurkkiin pakattu voide saa lämpimän ja mausteisen puun tuoksunsa katajanmarjasta ja bentsoehartsista. Luonnollisesti antibakteerinen katajanmarja myös rauhoittaa ärtynyttä ihoa.
 
 

Luonnollinen ja täyteläinen voide kosteuttaa kätesi ja kynsinauhasi hetkessä. Jojobaöljyyn uutetut koivunlehdet E-vitamiinin kanssa suojaavat ihoasi pakkaselta, tuulelta ja auringolta. Kierrätettävään puupurkkiin pakattu voide tuoksuu kesäiseltä piparmintulta sekä koivulta.
  
   
Lisää HETKINEN-kosmetiikkasarjan tuotteita löydät Mikonkadun TRE Storesta ja TRE Triplasta.