Herkullinen joulu kuuluu kaikille

TRE haluaa olla tänäkin jouluna tekemässä hyvää. Tänä vuonna TRE tekee hyväntekeväisyysyhteistyötä yhdessä Vennerin kanssa, joka tarjoaa täysin uudenlaisen, yksinkertaisen ja tehokkaan tavan auttaa suomalaista vähävaraista lapsiperhettä ravitsevan ruoan avulla, suoraan kotiovelle toimitettuna.

Venner jouluruokakassi

Joulun aikaan perheiden taloudellinen niukkuus kirpaisee erityisen kovasti vähävaraisia perheitä Suomessa. Joillekin perheille joulu on kuin tavallinen arkipäivä. Venner haluaa, yhdessä kanssasi, mahdollistaa apua tarvitsevan perheen runsaan joulupöydän - koska herkullisen joulun tulisi kuulua kaikille!

Voit olla mukana tuomassa suurta iloa moniin suomalaisiin perheisiin ostamalla Vennerin jouluruokakassin Vennerin verkkokaupassa. Yksi Venner jouluruokakassi maksaa 60€, ja samalla sinäkin saat lahjan meiltä: vuoden käyttöoikeuden inspiroivaan kasvisreseptipankkiin, Vennerin Keittiössä-palveluun! Voit myös ostaa suoraan itsellesi tai lahjaksi läheisellesi hyvää tekevän reseptipalvelun käyttöoikeuden, jonka tuotot ohjataan lyhentämättöminä Venner-ruokakasseihin.

Venner

Venner on vuonna 2018 perustettu yhteiskunnallinen yritys, joka mahdollistaa herkullisemman joulun sekä vuoden ympäri terveellisemmän arjen vähävaraisille lapsiperheille ja on olemassa jotta ravitseva ruoka kuuluisi kaikille. Venner toimii yhteistyössä Hope Ry:n kanssa, joka valitsee ruokakassit saavat perheet Turusta ja Helsingistä. Vennerin tämän vuoden tavoite on mahdollistaa yhteensä 1200 jouluruokakassia - samalla kun inspiroi myös ruokakassien ostajia voimaan paremmin reseptipalvelunsa kautta. Vennerin joukoissa kaikki voittavat - ja syövät hyvin!

Jouluruokakassi on runsas kokonaisuus raaka-aineita ja reseptejä isollekin perheelle - mukana mm. Teemu Laurellin ihana joulupuuro kaneli-omenoilla, ja vaikka mitä muuta ihanaa! Kun ostat jouluruokakassin, pääset itsekin kokkailemaan samat reseptit kuin apua tarvitseva perhe, saat myös digitaalisen joulukortin ja lahjakortin Vennerin Keittiöön joko itsellesi tai edelleen annettavaksi. Tule Vennerin joukkoihin varmistamaan, että myös vähävaraisissa perheissä joulu olisi rentouttava, arjesta irtauttava päivä.


Tule mukaan ja lue lisää täältä.