ABOUT, mikä ihana ihon hellijä

Etsitkö vielä sitä täydellistä asua joulun pyhiin? ABOUTilta löydät ihoa hivelevät alus- ja vapaa-ajanasut joulun rientoihin ja lokoisaan löhöilyyn. Tuotteiden viimeistelyssä käytetään ihon hyvinvointia lisääviä aineita – kyllä, luit oikein – kuten rauhoittavaa mehiläisvahaa, kosteuttavaa aloe veraa, pehmentävää silkkiproteiinia ja bakteereilta suojaavia hopeaioneja.

ABOUTin suunnittelun ytimessä ensisijaisen tärkeää on mukavuus ja freesi olo: vaatteissa ei ole käytetty kutittavia materiaaleja, eikä niissä ole epämukavia saumoja tai karheita tikkauksia. Materiaaleina käytetään merinovillaa, modalia, silkkiä ja puuvillaa, jotka valmistetaan ja kehitetään alusta loppuun omassa tehtaassa Liettuassa.

Vaikka ABOUTin tuotteet ovat luksusmaisen ylellisiä, ovat ne kuitenkin kukkarolle suhteellisen suopeita. Meillä on lisäksi sinulle mukava alennus joulun kunniaksi: nyt saat -15% alennusta koko ABOUTin mallistosta koodilla ABOUT15.

1. Joulunpunaisessa Uogadrs3-mekossa (129€) on pitkät hihat ja edessä on nauhat, joilla saat muokattua mekon ilmettä erilaiseksi. Kätevä myös vyön löysäämiseen joulupyödän herkutteluhetken jälkeen. 

 2. Täydellinen univormu joulun pyhien ajaksi. Pujahda tähän ihanan pehmeään Vija-jumpsuitiin (135€). Laadukas merinovilla lämmittää ja viilentää ihoasi kehosi lämpötilan mukaisesti.

3. Tässä lokoisassa asussa ei tule vilu! Vuoraudu jouluaattona pehmoisiin merinovillasta valmistettuihin Vija-paitaan (70€) ja Vija-housuihin (75€). 

4. Hulmuavilla lahkeilla varustetut rennot Lengvapnts-olohousut (89€) sopivat joulun pötköttelyyn. Konvehtirasia kainalossa tietenkin.

 

5. Luonnonkuituiset Skaidri-rintaliivit (54€) tuntuvat mukavilta päällä antaen sopivasti tukea. Skaidri-hipstereissä (27€) ei ole hankaavia saumoja ja leveä vyötärökaistale ei pureudu ihoon.

Lisää ABOUTin ihanuuksia löydät täältä sekä Mikonkadun TRE Storesta. Tervetuloa hypistelemään!