7 parasta lahjaa isänpäiväksi

 

Yllätä isä tai pappa tyylikkäällä ja käytännöllisellä lahjalla isänpäivänä. Tässä seitsemän tuotetta, joilla et voi mennä mönkään!

 

1. Karhun ikoniset ChampionAir-tennarit ovat tyylikäs ja käytännöllinen lahja, jotka sopivat sekä töihin että vapaa-ajalle. 99 €. Valmistettu Kiinassa.

2. Laadukas ja kestävä, luomupuuvillasta valmistettu TRE college on ihanan pehmeä päällä. Saatavilla myös PAPPA-tekstillä. 65 €. Valmistettu Bangladeshissa, painettu Suomessa.

3. Isän päätä ei palele VAI-KØn Metsä-pipossa. Pipo on 100 % Bluesign hyväksyttyä merinovillaa. 49 €. Valmistettu Suomessa.

4. Hellää hoivaa parrakkaalle miehelle. Risun Afternoon Orange -partaöljy tekee parrasta pehmeän ja hoitaa samalla ihoa ja parran juuria. 36 €. Valmistettu Suomessa.

5. Olipa isäsi pukumies, hipsteri, rokkari tai sporttimies, Alavan pelkistetty Oslo-rannekello on tyylikäs valinta jokaiselle. Rannekelloa on saatavilla eri värisillä nahkarannekkeilla. 169 €. Valmistettu Kiinassa.

6. Armor Luxin Heritage Breton -raitapaita on klassikko, joka sopii jokaisen isän vaatekaappiin. Napakasta ja pehmeästä puuvillasta valmistettu paita kestää käyttöä ja on mukava päällä. 65 €. Valmistettu Ranskassa.

7. Onko isäsi tai pappasi silmälasit aina hukassa? Field Dayn silmälasihihnan avulla lasit pysyvät tallessa ja mukana. 35 €. Valmistettu Suomessa.

 

Kun tilaat viimeistään maanantaina 5.11, ehdit saada toimituksen isänpäiväksi! Ei koske tilaustuotteita, joissa toimitusaika on mainittu erikseen.

 

Teksti: Vilma Heimonen

Kuvat: Valmistajat