13 x parhaat joululahjavinkit

Puristaako päätä? Tiedämme, että joulun aika voi olla kiireistä ja stressaavaa. Tässä siis sinulle ilosanoma: keräsimme 13 lyömätöntä joululahjavinkkiä, joista voit poimia parhaimmat päältä ja tehdä jouluhulinoistasi edes himpun verran helpompaa.

Tilaathan tuotteet viimeistään 17.12., niin saat tilauksen jouluksi (ei koske tilaustuotteita, joissa toimitusaika mainittu erikseen). Kaikilla TREn tuotteilla on pidennetty vaihto- ja palautusoikeus loppiaiseen 6.1.2020 asti.

Klaus Haapaniemi & Co. Lily of the Valley tyynynpäällinen - 60 x 60 cm 149€. Klaus Haapaniemen upeat sisustustyynyt tuovat kotiin iloa, väriä ja arjen luksusta. Iso samettityyny Lily of the Valley -printillä muistuttaa kesästä ja kielojen tuoksusta. 

Helsingin villasukkatehdas - Jäkälänharmaa 21.90€. Jos suvusta ei löydy neuloosia, Helsingin villasukkatehdas on valmistanut sukat puolestasi. Villasukat valmistetaan polyamidilla vahvistetusta villasta, joten kantapäätä ei tarvitse olla parsimassa kovankaan käytön jälkeen.

Magisso Collect leikkuulauta 49€. Magisson leikkuulauta tekee ruuanlaitosta helppoa ja hauskaa. Leikkuulauta on bambulevyä, jossa molemmilla puolilla on kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua keräilylokeroa ainesten siirtämiseksi kulhoon, astiaan tai jätesäiliöön. Keräilylokerot voidaan kiinnittää kevyesti sivuille sopivien reunojen ansiosta.

OMOM Kestohedelmäpussi 4.90€. Vähennä muovipussien kulutusta pakkaamalla kaupassa hevi-osaston tuotteet OMOMin kestohedelmäpussiin. Luomupuuvillasta valmistetun verkkopussin voit käyttää uudelleen ja uudelleen. 

 

Osmia Bergamotti nestesaipua 250ml 9.90€. Osmian iholle hellävarainen nestesaippua. Vaahtoaa kevyesti, tuoksuna virkistävä bergamotti.


Verso Design Kranssi L - Musta/nahka 29.90€. Verso Designin kaunis Kranssi-koriste soveltuu hienosti niin joulukoristeeksi kuin pannunaluseksi. Valmistettu suurista koivupuisista puuhelmistä. Tyylin sinetöi nahkainen ripustuslenkki.

Kirjansitomo Tomi Lappalainen pieni punainen muistikirja 28€. Tämä kaunis muistikirja toimii moneen eri käyttötarkoitukseen vaikka kiitollisuus- tai unipäiväkirjaksi.

Magisso Lippa teehaudutin - Beige 15€. Lippa teehaudutin on jokaisen teen ystävän paras ystävä. Kun tee on valmis, nostat vain Lipan kupistasi ja käännät sen ylösalaisin pöydälle.

Påre Skincare kosteuttava naamio 32€. Tehokosteuttava ja ravitseva naamio. Vihreän teen antioksidantit ja viinirypäleen siemenuute suojaavat ihoa ennenaikaista ikääntymistä vastaan.

Women in Business Inspiraatiokortit 35€. Kauniit inspiraatiokortit, jotka antavat vahvistusta omalle visiolle ja missiollesi niin työelämässä kuin arjessakin.

Signed Dalga korvakorut 65€. Signedin upeat hopeiset Dalga-korvakorut. Jokainen koru on uniikki, sillä korut valmistetaan käsityönä.

 

 

Klaus Haapaniemi & Co. Iceflower Emerald tyynynpäällinen - 50 cm x 50 cm 129€. Klaus Haapaniemen upeat sisustustyynyt tuovat kotiin iloa, väriä ja arjen luksusta. Pehmeällä samettityynyllä on kaunis Iceflower-printti, joka on tuttu brändin tapeteista.

Klaus Haapaniemi & Co. Klaus Haapaniemi - Firebird kimono - Oranssi 495€. Kaunis Firebird-kimono on kuin satu ympärilläsi. Baletista inspiraationsa saanut kuvitus on painettu pehmeälle silkille. Art deco ja Japani yhdistyvät kauniisti tässä kimonossa, jota et haluaisi enää ottaa pois päältäsi.